esmaspäev, 25. mai 2015

TV10 olümpiastardi etapp viib paljud Rakverre võistlema

Tänase suurepärase ilmaga toimunud TV10 olümpiastardi neljas maakondlik etapp osutus meile väga edukaks, mistõttu näeme laupäeval Rakveres tõenäoliselt võistlemas väga paljusid meie noori sportlasi.

Alustama peab kokkuvõtet vanemate tüdrukute 600 meetri jooksuga, sest just sel alal sündis päeva parim tulemus. Ann Marii pidi jooksu vigastuse tõttu kõrvalt vaatama, aga Elisa sai suurepäraselt ka üksi hakkama. Ülekaalukalt tulnud võit oli seda erilisem, et võiduaeg oli väga kõrgest klassist 1.43,6! Et selle aja tugevusest paremini aru saada, saan tuua ühe lihtsa näite - eelmisel aastal võideti vabariiklikul etapil esikoht ligi sekund kehvema tulemusega! Väga hea jooksu tegi ka Ramona, kes sai ajaks 1.52,0, mis on täpselt Rakvere normatiivi täitmine! Nii Elisa kui ka Ramona parandasid eelmisel aastal samal võistlusel joostud aega märgatavalt - Elisa 7 ja Ramona 6 sekundiga. Kolmas oli samuti tubli jooksu teinud Vanessa 1.53.2ga. Jään teiste täpsed ajad veel võlgu, sest protokolli mul ei ole. Aga kõik meie tüdrukud jooksid täna aja alla 2 minuti, mis on väga hea näitaja. Jooksid veel Anne-Mari, Janeli, Anett Maria.

Vanemate tüdrukute palliviskes olid poodiumi teisel ja kolmandal astmel Vanessa ja Anett Maria. Mõlemad viskasid palli pisut üle 45 meetri, seega sai ka neil normatiiv täidetud. Vanessa oli kolmas ka kettaheites.


Nooremate tüdrukute etteasted panid samuti täna rõõmustama. Carlyn võitis kaugushüppe viimasel katsel hüpatud 4.18ga. Palliviskes saavutas ta isikliku rekordiga 40.59 samuti esikoha. 600 meetri jooksus tuli ta teiseks 2.14ga. Rakveres saab ta seega kaasa teha nii kaugushüppes kui ka palliviskes. Martha võitis esikoha 600 meetri jooksus 2.03,9ga. Lisaks oli ta teine palliviskes ja kolmas kaugushüppes. Martha saab Rakveres kaasa teha 600 meetri jooksus. Tubli oli täna Kätlin, kes hüppas kaugust 4.07, mis andis teise koha. Viimase katse astus Kätlin napilt üle, aga kuna hüpe tundus pikk, palusime kohtunikel see ära mõõta. 4.33 oleks olnud uus isiklik rekord. Aga see jääb ootama veel järgmist võistlust! Palliviskes tõi meile kolmikvõidu Kaili, kes võitis pronksmedali! 600 meetri jooksus tõi meile kolmikvõidu Iiris, kes ajaga 2.17 oli kolmas! Lisaks pääsesid kaugushüppe finaali veel täna Kaili, Liisa, Pilleriin.

Vanemate poiste arvestuses tegi igati hea võistluse Kristo, kelle puhul saab esile tõsta eriti 1000 meetri aega - 3.08. Viimasel kahel aastal on sellise tulemusega vabariiklikul etapil jõutud 6 parema hulka. Täna pidi Kristo aga peaaegu kogu distantsi üksi jooksma ees. Teise alavõidu noppis ta palliviskes 57 ja poole meetrise kaarega. Kettaheites jäi tulemuseks 29.99. 1000 meetri jooksus tuli meil teiseks täna Herman 3.34ga. Kristo võistleb Rakveres kooli võistkonnas.

Nooremate poiste arvestuses saavutas kaks hõbemedalit ja ühe pronksmedali Andry. Teised kohad tulid palliviskes 45 meetriga ja kettaheites 21 meetriga. Pronksmedali sai Andry 1000 meetri jooksus 3.34ga. Ka Andry võtab Rakvere võistlustest osa kooli võistkonnas. Väga tubli võistluse tegi Raimond, kes noppis kaks esikohta. 1000 meetri jooksus täitis ta vabariikliku etapi normatiivi, kui sai ajaks 3.29,6. Esikoht tuli ka palliviskes peaaegu 48 meetrise tulemuse eest. Nendel aladel teeb Raimond kaasa ka Rakveres.


Nüüd aga mõned tänased pildid ning alustuseks on võimalik vaadata erinevaid kaugushüppe tehnikaid!



 Pilleriin hüppas täna isikliku rekordi 3.40 ja jõudis sellega finaali!

 Martha auhinnakappi lisandus täna taas täiskomplekt medaleid: kuld-, hõbe- ja pronksmedal.

 Kaili hüppas isikliku rekordi 3.77, mis andis tihendas konkurentsis neljanda koha!


 Iirisel jäi kaugushüppes veel varu, küll tuli pronksmedal 600 meetri jooksust!

 Liisa hüppas 3.63, mis viis samuti finaali!

 Carlyn näitas kaugushüppes oma sisu, kui võlus kõige pikema hüppe välja viimasel - kuuendal katsel!

 Kettaheiteringis 21 meetrist jagu saanud Andry läks täna koju kolme medaliga!


 Tüdrukute 600 meetri jooks on algamas!

 Elisa jooksu oli tõeliselt nauditav vaadata. Tulemuseks isiklik rekord 1.43,6 ning kindel esikoht!

Nooremate tüdrukute 600 meetri jooksu võitis Martha 2.03,9ga!

 Poiste 1000 meetri jooksu start on just antud....

 ...ning selle võitis väga korraliku aja 3,08ga Kristo!

 Tihe rebimine käis lõpusirgel kõikide kohtade pärast! Laur tegi vapra jooksu!

Carlyn sai ka täna ka eriauhinna. Tema tulemus kaugushüppes andis nooremas vanuseastmes TV10 olümpiastardi punktitabeli alusel kõige enam punkte.

 Jooksukangelased on pildil!

 Kätlin pidi küll leppima täna teise kohaga ning tulemusega 4.07, aga viimane napilt üle astutud katse oli väga väga pikk ning paneb huviga järgmisi võistlusi ootama!

Nooremad tüdrukud 600 meetri jooksus. Iirisel ja Carlynil on veel läbida pisut üle 200 meetri!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar