pühapäev, 24. mai 2015

Tihe võistlusperiood jätkub ka järgmisel nädalal

Kui lõppeval nädalal toimusid neljal päeval võistlused, siis ka järgmine nädal eelmisele alla ei jää. Taas on ees ootamas neli võistlust.

Esmaspäev

Treeningud jäävad ära, sest toimub TV10 olümpiastardi neljas Pärnumaa etapp. Võistlevad nagu ikka - 4 vanuseklassi. Vanemad poisid (2001-2002) ja nooremad poisid (2003 ja nooremad) saavad kaasa teha kettaheites, palliviskes, 1000 meetri jooksus. Vanematel tüdrukutel (2001-2002) on kavas kettaheide, pallivise ja 600 meetri jooks ning nooremad tüdrukud (2003 ja nooremad) võistlevad kaugushüppes, palliviskes ja 600 meetri jooksus.

Võistlused algavad kell 16.00 Niidupargi staadionil (Pärnu Haigla vastas). Registreerimine on kohapeal. Kohal tuleb olla vähemalt pool tundi enne oma ala algust! 

NB! Kettaheide, pallivise ja kaugushüpe toimub Niidupargi staadionil, kõik jooksud (nii 600 kui ka 1000 meetri jooksud) toimuvad Koidula staadionil. Jooksude algusaeg on orienteeruv. See sõltub esmalt sellest, kui kaua läheb aladega Niidupargi staadionil ja teiseks sellest, kui kiiresti me suudame lapsed Koidula staadionile viia. Seetõttu oleks hea, kui keegi lapsevanematest oleks nõus võistlusi vaatama tulema ning seejärel mõned lapsed oma autoga Koidula staadionile viima. Ükski laps maha ei jää! Vajadusel sõidame mitu korda kahe staadioni vahet! Ootan kõiki võistlema!!!

Võistluste ajakava

Homse võistluse järel selgub, kes sõidavad laupäeval TV10 olümpiastardi vabariiklikule etapile, mis toimub Rakveres. Selleks tuleb noorematel tüdrukutel hüpata kaugust näiteks 4.36, visata palli 38 meetrit ning joosta 600 meetrit 1.59,0ga. Vanematel tüdrukutel tuleb palli visata 45 meetrit, heita ketast 25 meetrit ning joosta 600 meetrit 1.52ga. Noorematel poistel tuleb palli visata 50 meetrit, heita ketast 22 meetrit ning joosta 1000 meetrit 3.30ga. Vanemate poiste palliviske normatiiv on 62 meetrit, kettaheite normatiiv 34 meetrit ning 1000 meetrit tuleb joosta 3.12ga.

Teisipäev

II grupi treening toimub Koidula staadionil kell 16.00. I grupi treening toimub Koidula staadionil 16.30!

Kolmapäev

Audru staadionil toimuvad maakoolide algklasside kergejõustikuvõistlused. Kaasa teevad seal III treeninggrupist Carlyn, Pilleriin, Henri. Kavas on 60 meetri jooks, kaugushüpe, pallivise. Võistlused algavad hommikul kell 10. 

III grupi treening toimub Koidula staadionil 15.30! I grupi treening toimub Koidula staadionil 16.30!

Neljapäev

II grupi treening toimub Koidula staadionil kell 16.00. I grupi treening 17.00 samuti Koidulas. Tegu on viimase teatejooksu trenniga enne pühapäeval toimuvaid Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlusi! Kohalolek on äärmiselt oluline! B klass koguneb täies koosseisus kell 16.00, teised vanuseklassid 17.00.

Reede

Puhkavad kõik need, kes osalevad laupäeval või pühapäeval võistlustel! Kell 15.45 algab trenn nii I kui ka III grupile!

Laupäev

Rakveres toimub TV10 olümpiastardi neljas üle-eestiline etapp. Kes sinna pääsevad, selgub juba esmaspäeval. Seega sellest võistlusest räägin lähemalt nädala keskel!

Pühapäev

Ja nüüd siis Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustest. Toimuvad need Paide staadionil ning minek sinna toimub mõistagi bussiga. Täpne väljasõiduaeg selgub nädala jooksul.

Võistkonnad:
Poiste A 4x100 meetrit. See on hetkel ainus võistkond, mille koosseis on täiesti paigas. Jooksevad (vahetuste järjekorras) Marko, Artur, Lucas ja Jakob.

Meesjuuniorid 4x100 meetrit. Jaagupi osalemine on veel küsimärgi all, aga eeldusel, et ta jookseb, siis näeb võistkond välja selline (vahetuste järjekorras): Martin, Ranel, Kristjan, Jaagup. Juhul kui Jaagup ei jookse, näeb võistkond välja selline: Madis,Ranel, Martin, Kristjan. Kumb plaan käiku läheb, selgub hiljemalt neljapäevaks!

Poiste B 4x100 meetrit. Poiste võistkond on ka hetkel paigas ja loodetavasti seda muutma ei pea.  Jooksevad Tormi, Hans, Kristo, Henri.

Neidude A 4x100 meetrit. Eeldusel, et Hanna on valmis jooksma, näeb võistkond välja selline: Carol, Liisbet, Hanna, Anete. Varujooksja on Kristi, kes tuleb ka võistlustele kaasa.

Tüdrukute B 4x100 meetrit. Siin on endiselt kõik lahtine, sest Ann Marii vigastusega ei olnud ma mõistagi arvestanud. Seega kehtib siingi kaks varianti, millest üks läheb lõpuks käiku. 
Eeldusel, et kõik on terved ja rivis, näevad võistkonnad välja sellised (vahetuste järjekorras): I võistkond - Anne-Mari, Elisa, Vanessa, Ann Marii. II võistkond - Anneliis, Janeli, Anett Maria, Ramona. Varuvõistleja on Martina.

Kui aga Ann Marii ei saa neljapäevaks ennast korda, siis lähevad võistkonnad jooksma sellises koosseisus:
I võistkond - Anne-Mari, Elisa, Vanessa, Ramona. II võistkond - Anneliis, Janeli, Anett Maria, Martina. Varuvõistleja on Merily-Anett.

Kuna B klassi seis on hetkel veel väga segane, palun kõigil tüdrukutel, kes siin on kirjas, et pühapäev 31.mai oleks neil vabaks võetud. Kaasa tulevad kõik tüdrukud! Kuna registreerimise tähtaeg on juba teisipäeval ja meie ootame Ann Marii tervisliku seisundi ära neljapäevaks, siis panen kõik eelpool nimetatud tüdrukud nendele võistlustele kirja! Ka varuvõistlejad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar