kolmapäev, 6. mai 2015

"Laste kergejõustiku" võistlus edukalt tehtud

Kõigepeal alustan sellega, et muudatus on toimunud neljapäevase trenniajaga I grupile. II grupp koguneb staadionile 16.00 (väga oluline, et kõik B klassi teatevõistkondade kandidaadid oleksid kohal!). I grupp alustab treeninguga 16.30, kuna ma pean varem staadionilt ära minema. Kaasa kõigil naelikud!

Nüüd pisut aga eilsest üritusest. Kella 13st 16ni viisin ma läbi koolitust linna ja maakonna õpetajatele ja lasteaia kasvatajatele ning pärast seda toimus staadionil koolituse raames ka võistlus lastele. Tahan tänada kõiki, kes võistlema tulid. Te olite väga väga tublid! Võistlemas käisid: Andry, Raimond, Ken, Tristan, Kaspar, Rasmus, Laur, Carlyn, Kaili, Pilleriin, Martha, Ann-Mari, Iiris, Laura, Lisbeth, Karolin, Kristel, Liisa, Carmen.

Lisaks tahan väga tänada I grupi  liikmeid, kes aitasid üritust ette valmistada, läbi viia ja lõpuks ka kõik korda teha. Ilma teieta ei oleks see üritus eile nii edukalt sujunud! Abis käisid: Jaagup, Jarmo, Kristjan, Kerstin, Minni, Hanna, Ranel, Artur, Jakob, Martin, Lucas, Silver! Veelkord suur suur aitäh!

Lisaks oli väga tore näha, et paljudel olid emad ja isad võistlusi vaatama tulnud. Selline asi on väga teretulnud!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar