pühapäev, 31. mai 2015

Lühidalt järgmisest nädalast

Ka järgmine nädal tuleb meil väga tihe. Juba kolmapäeval selgitatakse Eesti meistrid välja teatejooksudes täiskasvanute klassis. Võistlused toimuvad Tallinnas, kadrioru staadionil. Altiuse eest jooksevad nii 4x100 kui ka 4x400 meetri teatevõistkonnad. Mõlemas meeskonnas jooksevad Jarmo Harjakas, Rauno Kirschbaum, Timo Tiismaa ning Rait Veesalu.

Neljapäeval toimub Koidula staadionil TV10 olümpiastardi finaalvõistlus ehk mitmevõistlus! Sellest võistlusest räägin kohe lähemalt, kui mul on rohkem informatsiooni.

Laupäeval toimuvad Kilingi-Nõmme staadionil Pärnumaa meistrivõistlused! Hakkan esmaspäeval koostama nimekirja minejatest. Kes liigub laupäeval võistlustele oma transpordiga, peab sellest mulle teada andma hiljemalt esmaspäeva õhtuks! Teisipäeva hommikul tellin ma bussi, mis meid võistlusele viib ja sealt tagasi toob!

Kõige nooremal ehk III treeninggrupil toimuvad sel nädalal veel treeningud. Seejärel lähevad nemad auga välja teenitud suvepuhkusele! Kõik trennid toimuvad neil tavapärastel aegadel - esmaspäeval 15.15, kolmapäeval 15.30 ning reedel 15.45. 

Teistel gruppidel võtame päeva korraga, sest mitmevõistlejatel ja laupäeval võistlejatel tuleb väheste päevade jooksul veel harjutada erinevaid alasid. Esmaspäeval toimuvad trennid Koidula staadionil, seejärel paneme paika järgmised päevad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar