laupäev, 23. mai 2015

Koolinoorte meistrivõistluse viimane - neljas päev

Täna sai lõpu neli päeva järjest kestnud võistlused, kui Paikuse staadionil selgitati välja parimad maakoolide arvestuses. 

Kuigi ka täna tehti häid tulemusi, jätavad päevale kehvema maigu Ann Marii vigastus ja Anne-Mari haigestumine, mistõttu tal jäi täna võistlemata.

C vanuseklassi tüdrukute arvestuses ootasime väga Ann Marii esitusi. Avaalal - kaugushüppes võitiski ta kindla esikoha 4.86ga, aga vigastas jalga viimasel katsel ja pidi seetõttu kõikidest järgmistest aladest eemale jääma. Enne kaugushüpet jõudis ta veel joosta 100 meetri eeljooksu, kus ta pääses samuti kindlalt parima ajaga finaali. See jäi täna paraku jooksmata. Kui tõsiseks vigastub osutub, selgub paremini paari päeva jooksul. Järgmise nädala võistlused on aga tõsises ohus.

C vanuseklassis tegi täna kaasa ka meie kõige noorema treeninggrupi liige Carlyn, kes tegelikult kuulub veel D vanuseklassi, aga võistles julgelt endast 2 aastat vanemate tüdrukute vastu. Kõrgushüppes ületas ta teisel katsel 1.30. Selline tulemus andis täna väga tubli kolmanda koha! Katsed 1.35 peal olid väga head ja latt tuli kõigil kolmel katsel napist puudutusest maha. Selle kõrguse ületamine oleks tähendanud uut rekordit (talvel hüppas Carlyn 1.32). Kaugushüppes püstitas Carlyn isikliku rekordi finaali viimasel katsel, millel oli pikkust 4.28. Sellega jäi väga napilt neljandaks. Ka kolmandaks tulnud tüdruk hüppas 4.28, aga tema paremuselt teine katse oli Carlyni omast parem. 

B vanuseklassi tüdrukute arvestuses tegi kaasa Janeli, kes 100 meetri jooksus tuli kolmandaks! Kõrgushüppes ületas ta 1.30 ja oli sellega neljas.

Veel olid võistlemas Kaili, Herman ja Raimond, kelle kohad saab välja tuua siis, kui mul on võistluste lõpuprotokoll käes. Aga tublid olid muidugi nemadki!

 Raimond 100 meetri jooksu stardis

 Kaili esimesed sammud 100 meetri jooksus

 Oodatud kaugushüppevõit Ann Mariile tuli, kahjuks koos üldse mitte nii oodatud vigastusega

 Janeli jõudis kolme parema hulka 100 meetri jooksus - tasuks pronksmedal


 Rõõmus Carlyn võitis vanemate tüdrukutega konkureerides kõrgushüppes pronksmedali!

 Janeli stiilinäide kaugushüppest


 Herman jooksis esmakordselt 1500 meetri distantsil (nr 3)


 Ann Marii võitis kaugushüppe 4.86ga


Carlyn ületas kõrgushüppes 1.30, mis andis talle pronksmedali!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar