pühapäev, 31. mai 2015

Suurepärane lõpp suurepärasele nädalavahetusele

Täna toimusid Paides Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused. Meil oli täna stardis 6 võistkonda, kellest koguni 3 võitsid Eesti meistrivõistluste medali!

Esimesena asusid täna jooksma meesjuuniorid, kes tegid meile väga hea sissejuhatuse. Kokku oli stardis 7 meeskonda ning meie nelik Martin-Ranel-Kristjan-Jaagup võitsid pronksmedalid ajaga 45,20! Martinile ja Ranelile oli tegu üleüldse esimeste Eesti meistrivõistlustega, Kristjan ja Jaagup kuulusid meeskonda ka eelmisel aastal hõbemedaleid võites.



Neidude A vanuseklassi 4x100 meetri jooksus olid ootused samuti suured. Eelmisel aastal jooksid tüdrukud veel B klassi arvestuses ning võitsid seal hõbemedali. Viimases trennis neljapäeval vigastas oma jalga Hanna, seetõttu asendas teda võistkonnas Kristi. Keerulisest seisust tuldi auga välja ning ajaga 51,15 võideti taas hõbemedalid! Võistkonda kuulusid Kristi-Liisbet-Carol-Anete.




Huviga ootasime ka B vanuseklassi tüdrukute 4x100 meetri jooksu. Kokku oli stardis koguni 13 võistkonda. Meie esimene võistkond koosseisus Anne-Mari, Elisa, Vanessa ja Ann Marii näitasid väga kindlaid teatevahetusi ning võitsid pronksmedalid ajaga 51,73. Kõik neli tüdrukut osalesid Eesti meistrivõistlustel esmakordselt! Eriliseks teeb medalivõidu ka see, et koguni kolm tüdrukut kuuluvad alles C vanuseklassi! Ning ka Anne-Mari kuulub veel järgmisel aastal B klassi, seega on olemas võimalus, et aasta pärast joostakse samas koosseisus!



Igati korraliku jooksu tegid A klassi noormehed. Nende aeg 46,55 andis viienda koha. Oma jooks lõpetati seejuures teisena. Võistkonnas jooksid Marko, Artur, Lucas ja Jakob. 

Poiste B vanuseklassi 4x100 meetri võistkond pidi välja vahetama oma esimese jooksja - Tormi - seda vigastuse tõttu. Nii jooksis meie avavahetust Mikk. Täielikult ebaõnnestus meil viimane vahetus, mistõttu korralikku tulemust ei tehtudki. Aeg 49,61 andis 9.koha. Medalivõitmiseks tulnuks joosta sekundi võrra kiiremini. 

Tüdrukute B klassi teine võistkond, kus jooksid Anneliis, Janeli, Anett Maria ja Ramona diskvalifitseeriti võistlusmääruste rikkumise tõttu. Kokku oli stardis 13 võistkonda ning koguni 3 neist diskvalifitseeriti.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar