kolmapäev, 20. mai 2015

Koolinoorte meistrivõistluste teine päev

Täna võistlesid Koidula staadionil 3-5 klasside tüdrukud ning põhjust rõõmustamiseks jagus meile kuhjaga.

3.klasside arvestuses jõudsid medaliteni Laura-Katriin ja Iiris. Laura oli teine palliviskes 25.80ga. Iiris oli teine kaugushüppes 3.67ga, kusjuures esikohast jäi teda lahutama vaid 3 sentimeetrit!

Päev algas tüdrukute hõbemedalitega! Laura-Katriin ja Iiris tegid hea võistluse.

4.klasside arvestuses tegi suurepärase võistluse Martha, kes tuli kolmel alal auhinnalisele kohale. Esikoht tuli kaugushüppes 3.99ga! 300 meetri jooksus oli Martha teine 53,6 sekundiga ning palliviskes kolmas 29 meetriga. Martha on teinud aastaga väga suure arenguhüppe, samal võistlusel aasta tagasi hüppas ta kaugust 3.28 ja viskas palli pisut üle 21 meetri! 300 meetri jooks jäi aasta tagasi vihma tõttu ära. 

Martha medalite kollektsioon täienes täna ühe kuldse, hõbedase ja pronksise medaliga.

5.klasside arvestuses tegi tubli võistluse Kätlin, kes jooksis end 60 meetri finaalis teiseks ajaga 9,0. Finaali pääses Kätlin kolmanda ajaga, ent suutis seal kohavõrra oma kohta parandada. Kuigi 300 meetri jooksus ei õnnestunud kolme parema hulka veel end joosta, tegi Kätlin esimest korda väga tubli jooksu sel distantsil - aeg 54,3 sekundit on selle tõestuseks. Oma jooksu Kätlin ka võitis.

Treener lubati ka pildile. Nii tubli sporditüdrukuga on au koos poseerida.

Tublid olid täna ka Kristel, Karolin, Laura, Merly. Erinevatel põhjustel ei saanud võistlema tulla Liisbeth, Ann-Mari, Liisa. Homme on võistlustules 3-5.klasside poisid. Meie grupist asuvad võistlema Ken ja Andry 5.klasside arvestuses.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar