laupäev, 29. juuni 2013

Tuuline Karksi-Nuia

Kahjuks läks Karksi-Nuia võistlus üsna aia taha, kuna taaskord ei olnud ilmataat meie vastu leebe ning 100 meetri jooksu sirgel puhus kogu päeva vastutuul. 

Rait võitis oma eeljooksu ülekaalukalt, saades ajaks 11,06. Tuul puhus selles jooksus vastu koguni 2,7 meetrit sekundis. Nii otsustasime finaaljooksust loobuda, sest sellises vastutuules ei ole võimalik tiitlivõistluste normatiivi rünnata. Finaali pääses Rait parima ajaga. Finaali jõudis ka Raidiga ühes eeljooksus olnud Risto, kes sai ajaks 11,90. Ka Risto ei läinud finaali jooksma, seda teistel põhjustel.

Tubli etteaste tegi Kristjan noormeeste A 100 meetri jooksus. Kerges vastutuules 0,4meetrit sekundis sündis isiklik rekord 12,34, mis viis ta ka finaali, kus ta oma aega ei parandanud. Finaali pääses ka vanemate poiste vastu jooksnud August, kes sai ajaks 12,52 sekundit. Kahjuks ei teadnud August, et ta finaali pääses ning magas seega finaaljooksu maha.

Karl jooksis Eesti meistrivõistlusteks ettevalmistumise tõttu täna 400 meetrit. Nii lühikest distantsi ei ole ta väga ammu juba jooksnud. Aeg 55,08 ei pakkunud aga mõistagi rahulolu. Loodame, et täna tekkinud sportlik viha kandub üle järgmisel nädalal toimuvatele Eesti meistrivõistlustele, kus Karl stardib 800 ja 1500 meetri jooksudes.

Kerstin hüppas neidude A vanuseklassis kõrgust ning sai kirja 1.40. Arvestades, et Kerstin oli alles haige, siis oli juba saavutus seegi, et ta üldse starti tuli. Naiste kaugushüppes sai oma hooaja parima kirja Minni, kes hüppas end finaali 5.01ga.

Kaasas oli meiega ka Anete, kes jooksis vastutuules tublilt 100 meetrit. Vanemate tüdrukute vastu jooksnud Anete sai eeljooksus kirja 13,46. Finaaljooksu lõpetas ta viiendana, oma eeljooksu aega ta ei parandanud. Selle ajaga tõuseb ta B vanuseklassi hooaja edetabelis 11.kohale.

Homme jookseb Karksi-Nuias 4x100 meetri teatejooksu Eesti juunioride koondis, mille viimast vahetust jookseb taas Rait.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar