pühapäev, 2. juuni 2013

Teatejooksude medal

Eile Tartus Tamme staadionil toimunud Eesti teatejooksude meistrivõistlused tõid meile hõbemedali meeste 4x100 meetri teatejooksus. Esikoha võitis Audentese spordiklubi ajaga 41,38. Hõbemedali tõi meile aeg 41,77. Ka aasta tagasi olid Audentes ja Altius kaks esimest. 

Aeg oli igati korralik. Eriti arvestades seda, et ükski teatevahetus korralikult meil seekord ei õnnestunud ja varu sinna jäi piisavalt.





Uuel nädalal on võistlushooaeg aga taas tuure üles kogumas. Kolmapäeval toimub Tallinnas Kadrioru staadionil sprindivõistlus, mis on väga oluline jõuproov paljudele. Tegu on esmalt Eurooopa Karikavõistluste katsevõistlusega. Selgitatakse välja sprinterid, kes esindavad Eesti täiskasvanute koondist Euroopa Karikavõistlustel Iirimaal Dublinis juuni keskel. Samal võistlusel jookseb Rait esimest korda sel hooajal 100 meetri jooksu, eesmärgiga täita juunioride Euroopa meistrivõistluste normatiivi 10,75. Ning lisaks on võistlustel kavas teatejooks, kus nii Eesti noorsoo koondis kui ka Eesti juunioride koondis üritavad täita omavanuste Euroopa meistrivõistluste normatiivi. Juunioride koondise normatiiv on väga kõrgest klassist 41,00. Kolmapäeval teeb oma avastardi ka Ranno 110 meetri tõkkejooksus ning tõenäoliselt ka Risto meeste 100 meetri jooksus.

Nädala lõpus, laupäeval 8.juunil toimub aga eelmisel aastal valminud Vändra staadionil Pärnumaa suvemängud ning juhul kui korraldajad tellivad nendele võistlustele elektriajavõtusüsteemi, siis osaleme nendel võistlustel meiegi. Ootame enne ära, kas see tellitakse.

Tõkkejooksjad saavad oma hooaja esimese võistluse teha aga 9.juunil Tallinnas Kadrioru staadionil Tallinna noorte meistrivõistluste raames. Info puudutab siis eelkõige Ingerit, Hannat ja Augustit. Sellele võistlusele minek ei ole otsustatud, aga võimalus on täitsa olemas ja kaalume seda tõsiselt.


Treeningutest niipalju, et kõige noorematel treeninggruppidel, kelle trennid algavad kell 15 ja kell 16, saab järgmine nädal olema viimane treeningnädal enne suvepuhkust. Nii et järgmisel nädalal toimuvad kõik trennid veel plaanipäraselt ning alates 10.juunist algab noortel puhkus. Ja edasi jäävad treenima need, kes kuuluvad B,A, juunioride või noorsoo vanuseklassi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar