reede, 21. juuni 2013

Testisime vormi

Täna kogunesid tõsisemad harjutajad halli, et kontrollida oma kiiruslikku vormi. Jooksime 30 meetrit lendlähtest ja paigalt lähtest, lisaks sooritasime kõhulihaste testi. 

Kuna Rait on pisut hädas tervisega ning jooksuteste kaasa ei teinud, kuulus päeva parim tulemus täna Jarmole, kes sai kirja ajaks 3,05. Talle järgnes Risto 3,08ga.

Päeva kolmanda aja jooksis aga suure üllatusena välja August, kes võistleb alles B vanuseklassis. Ta jooksis uuteks rekordnumbriteks 3,26! 5 nädalat tagasi, kui viimati teste sooritasime, jooksis August rekordiks 3,37. Nii et hetkel on areng toimunud väga kiiresti. August tundis täna trennis kohe huvi, milliseid aegu jooksis Rait, kui tema oli B vanuseklassis. Otsustasin arhiivides pisut tuhnida ning ühtteist ka leidsin. Rait kuulus veel B vanuseklassi 2009.aastal. Hetkel ei suutnud ma leida, kui kiiresti jooksis Rait 30 meetrit lendlähtest 2009.aasta suve hakul. Küll aga leidsin selle, et 2009.aasta 14.novembril jooksis Rait isiklikuks rekordiks 3,19! Aga juba poolteist kuud hiljem, 30.detsembril 2009 alistas Rait esmakordselt 3 sekundi piiri - 2,98!!! Nii et sügisel tehtud tugev töö kandis kiiresti vilja! Aga Augustil on nüüd siht silme ees ja loodame, et Raidi aeg (esialgu 3,19) on motivatsiooniks edaspidistel treeningutel. On ta ootamatult sellele ajale lähemale muudkui hiilinud küll.

Kristjan jooksis täna ajaks 3,28, millega kordas isiklikku rekordit. 

Tüdrukutest sai meil parima aja kirja Hanna, kelle tänane aeg 3,74 jääb küll isiklikule rekordile veel alla (3,67), aga on viimaste kuude tulemuste valguses jällegi suur edasiminek. Tasapisi hakkab jälle tulema! Liisbet jooksis 3,84 ja Kerstin 3,82!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar