laupäev, 15. juuni 2013

Eesti klubide karikavõistlused

Pühapäeval, 16. juunil toimuvad Rakvere staadionil Eesti karikavõistlused kergejõustikus, kus võidu nimel asuvad starti 13 klubi võistkonnad.
Meeste arvestuses teeb kaasa 12 ning naiste arvestuses 10 klubi. Mullust esikohta läheb kaitsma Audentese Spordiklubi meeskond ja Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi naiskond. Nii meeste kui ka naiste arvestuses esikaheksasse tulnud klubidele maksab Eesti Kergejõustikuliit ka rahalist toetust.

Sk Altius ei osale võistlusprogrammis täismahus, starti ei lähe esindaja 800 meetri ja 400 meetri tõkkejooksus. 100 meetri stardis on aga Rait, 200 meetri võtab enda kanda Timo Tiismaa, 400 meetrit Risto Kaljund, 3000 meetrit Karl, 110 meetrit tõkkejooksus on stardis Rauno Kirschbaum. Kaugust ja kõrgust hüppab Andre Ankru, teivast ja kolmikut Henry Hoolma. Kuulitõukes on stardis Raido Kalbach, vasaraheites ja kettaheites John Caspar Jaanus, odaviskes Karl Kivisik. 

Esialgse seisu järgi on 4x100 meetri teatejooksus stardis nelik Risto Kaljund - Risto Laanemets - Jarmo Harjakas - Rauno Kirschbaum. Rait ja Timo Tiismaa jooksevad teatejooksu väljaspool arvestust vastavalt Eesti juunioride ja noorsoo koondiste eest.

Väljasõit Rakverre on homme kell 9.00 Spordihalli eest. Kaasa võistlusnumber (17), kellel see veel käes on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar