laupäev, 8. juuni 2013

Suvemängudest

Täna Vändras toimunud Pärnumaa suvemängudel saavutasid meie sportlased hulganisti auhinnalisi kohti. Ootaksin ära võistluste protokolli, ent mõned kõige märkimisväärsemad tulemused mainiksin siiski ära ka täna. 

Väga tubli isikliku rekordi 3000 meetri distantsil jooksis täna Karl. 9.12,3 tõi kindla esikoha. Isiklik rekord paranes tublisti, sest eelmine suvi jooksis Karl seda 9.32ga ja nüüd talvel 9.28ga. 

Teine väga hea tulemus tuli odaviske sektorist, kui Jarmo võitis odaviske 54.28ga (isiklikust rekordist jäi lahutama vaid 35cm). 

Neidude A vanuseklassi 100 meetri jooksus tuli Inger teiseks 12,8ga (eeljooksus 12,7). Tüdrukute B 100 meetri finaalis jooksis aga lausa 5 Altiuse tüdrukut. Meile kuulusid teine ja kolmas koht, kui teiseks tuli Laura ja kolmandaks Hanna. Noormeeste A 100 meetri jooksu võitis Jaagup 11,2ga, b vanuseklassi finaalis oli August teine 12,1ga. Meeste 100 meetri jooksus tuli kolmandaks Ranno. 

Tüdrukute B kõrgushüppes tuli esikohale uue isikliku rekordiga Liisbet, kes alistas kõrguse 1.40! Väga tubli saavutus! Kristi M. tuli tüdrukute B kaugushüppes 4.07ga kolmandaks. Kolme parema sekka jõudsid ka Martin P ja Jüri, seda vastavalt noormeeste A vanuseklassi kaugushüppes ja kuulitõukes.


Tallinnas käis täna aga jooksmas Rait. 100 meetri jooksus sai ta ajaks 10,85. Seega EM-i norm veel ei alistunud. Nüüd tuleb väike treeningnädal ja siis järgmine pühapäev tuleb uus üritus Rakveres Eesti klubidekarikavõistlustel.

Homme on aga võistlustules Inger, Hanna ja August. Kõik jooksevad tõkkejooksus oma selle suve esimese jooksu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar