laupäev, 4. veebruar 2017

Eesti U14 vanuseklassi meistrivõistlused

Selle talve teised Eesti noorte meistrivõistlused toimuvad juba homme, pühapäeval Tallinnas. Kui jaanuari keskel selgitasid U16 ja U18 vanuseklassid oma paremaid välja, siis seekord on järg U14 vanuseklassi käes.

Meil teevad kaasa tüdrukutest Carlyn ja Martha-Liset, kes mõlemad osalevad 60 meetri tõkkejooksus ja teivashüppes. Tüdrukutele on tegemist kolmandate selle vanuseklassi Eesti meistrivõistlustega.

Poistest teeb kaasa Georg, kes osaleb kaugushüppes ja 800 meetri jooksus. Georg võistleb alles esimestel Eesti meistrivõistlustel, seega vaatame huviga, kuidas ta nii suurtel võistlustel hakkama saab esmakordselt.

Väljasõit pühapäeval, 5.jaanuaril kell 8.30 Spordihalli eest (Riia maantee äärest). Kohal olla 8.20. Kaasa võistlusriietus, kindlasti Altiuse särk ja pikad dressid. Muidugi ka tossud ja naelikud! Varuge kaasa väike toiduvaru, mida alade vahel süüa. Kohapeal on avatud ka kohvik, kust saab sooja sööki osta.

Võistluste ajakava on siin: http://www.ekjl.ee/content/editor/files/Ajakavad_ja_muu/Ajakavad_juhendid/ajakava_EMVtalvC20170205.pdf

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar