pühapäev, 19. veebruar 2017

Eesti meistrivõistluste teine päev

Tänasel teisel võistluspäeval tegi suurepärase jooksu meeste 200 meetri distantsil Henri, kes võitis oma jooksu uue isikliku rekordiga 22,35! Siserekord paranes 15 sajandiku võrra ja absoluutne rekord 12 sajandiku võrra! Nelja jooksu peale kokku oli Henri selle tulemusega kuues. 

Naiste 200 meetri distantsil oli Ann Marii oma jooksus teine 25,86ga. Hooaja tippmark paranes 26 sajandikuga, ent oma siserekordile jäi ta veel 16 sajandikku alla. Kolme jooksu peale kokku kuulus Ann Mariile täna samuti kuues koht. 

Anete tegi kaasa kahel alal ning kõigepealt oli kavas kaugushüpe. Täna hoojooks soovitult ei klappinud ning parimaks jäi esimesel katsel hüpatud 5.34. Finaali pääses 5.53ga, seega oleks Anete pidanud oma rekordit 2 sentimeetri võrra parandama. 60 meetri tõkkejooks oli tehniliselt juba parem kui nädal tagasi oma vanuseklassi meistrivõistlustel. Täna jooksis Anete välja paremuselt oma elu teise jooksu - 9,12. Rekordist jäi lahutama veel 4 sajandikku. Kokkuvõttes oli ta selle ajaga üheksas. Finaalipääsemiseks tulnuks joosta alla 9 sekundi (8,98).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar