pühapäev, 5. veebruar 2017

Eesti U14 meistrivõistlustel tehti taas häid tulemusi

Meie sportlased on sel talvel silma paistnud väga heade tulemustega, tõestuseks hulganisti isiklike rekordite parandusi ja Eesti meistrivõistluste medaleid. Erandiks ei olnud ka tänased Eesti U14 vanuseklassi meistrivõistlused.

Eesti U14 vanuseklassi meistrivõistlustel võitis kaks medalit Carlyn. 60 meetri tõkkejooksus toimus kokku 5 eeljooksu. Oma jooksu võitis Carlyn 9,80 sekundiga, mis oli ka kõikide eeljooksude peale parim tulemus. Finaalis püstitas Carlyn aga isikliku rekordi 9,68, tulles sellega Eesti meistriks. Teivashüppes kordas Carlyn oma sellel talvel püstitatud rekordit 2.85 ning võitis hõbemedali. Eelmisel suvel võitis Carlyn kuldmedali just teivashüppes, hõbemedali tõkkejooksus. Seekord läks siis täpselt vastupidi. Tüdrukute teivashüppe tase on aga meeletul kiirusel tõusnud. Kui suvel võitis Carlyn meistritiitli 2.40 ületamisega, siis täna oleks selline tulemus andnud alles kaheksanda koha!

Tubli võistluse tegi Martha-Liset. Teivashüppes tuli ta mitmel korral raskest seisust välja - kõrgused 2.60 ja 2.65 alistusid alles kolmandal katsel, aga 2.70 alistus teisel katsel. Liiga palju ebaõnnestunud katseid eelmistel kõrgustel andis talle lõpuks neljanda koha, kuigi pronksmedal võideti samuti 2.70ga. Ka 60 meetri tõkkejooks läks hästi, sest Martha jooksis seal välja uue isikliku rekordi 10,36, mis 34 jooksja hulgas andis 12.koha. Finaalipääsust jäi lahutama 8 sajandikku. Isiklik rekord paranes aga lausa 28 sajandikku!

Oma esimestel Eesti meistrivõistlustel osalenud Georg sai kenasti hakkama. 800 meetri jooksus lõpetas ta oma jooksu neljandana ajaga 2.49,55. Kahe jooksu ja 23 jooksja hulgas andis see tulemus kokkuvõttes 14.koha. Kaugushüppes sai Georg parimal katsel kirja täpselt 4 meetrit, mis andis 24 hüppaja arvestuses 13.koha. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar