teisipäev, 31. jaanuar 2017

Tellime taas Altiuse särke ja võistlusvorme

Kuna paljudel ei ole veel meie spordiklubi särki ega võistlusvormi ning paljudel on need väikseks jäänud, tellime uue koguse särke 10.veebruaril.

Särgi hind on 18 eurot (koos trükiga). Tellida ja särgi eest sularahas maksta saab kuni neljapäevani, 9.veebruarini. Reede hommikul läheb tellimus sisse. Kes õige aja maha magab, peab ootama taas sügiseni, kui tellime taas särke. Särgi suuruseid saab proovida kergejõustikuhallis trenni alguses ja lõpus.

Lisaks on võimalik osta võistlusmaikasid, kuhu lähevad samuti Altiuse logod peale. Ka neid vorme saab tellida kuni 9.veebruarini!

Meeste võistlusvorm. Hind 16 eurot (koos trükiga). 

Naiste võistlusvorm. Hind 19 eurot (koos trükiga).

I treeninggrupi tüdrukud tundsid huvi ka meie praeguste võistlusvormide tellimise kohta. Nende vormide hind on kindlasti kallim (täpne hind selgub siis, kui saan teada soovijate arvu). Kes otsustab siiski just neid vorme tellida, siis selleks ei pea otseselt 9.veebruariks tellimust sisse andma. Aga kuna need vormid valmivad Itaalias, siis nende valmistamise ja siiatoomisega läheb ka mõistagi aega. Seega mida varem tellitakse, seda varem ka kätte saadakse.



 Meie praegune võistlusvorm, millega võistlevad I treeninggrupi sportlased! Vormi võivad tellida ka II treeninggrupi noored.


 Ootan tellimusi seega 9.veebruarini! Ära õiget päeva maha maga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar