pühapäev, 29. juuni 2014

Võistlusnädal on läbi saanud

Neljas järjestikkune võistluspäev sel nädalal lõppes täna Kosel neidude kaugushüppega. Kui eile oli ilus suvine ilm ning võistlemine oli tõeline nauding, siis täna olid tingimused juba pisut keerulisemad. Kuigi võistluse ajal õnneks vihma ei sadanud, oli sooja 12 kraadi ja puhus väga tugev tuul. Õnneks õnnestus mul võistluse peakohtunikule selgeks teha, et kaugushüpe võiks ikka toimuda allatuult, mitte vastutuult nagu hüpati hommikul enne kui algas tüdrukute kaugushüpe. Kaugushüpe koliti ümber teise liivakasti ning nii said tüdrukud vähemalt tagantuulega hüpata.

Hanna pääses finaali eelvõistlustel hüpatud 4.86ga. Finaali viimasel katsel (taas!) hüppas ta 4.95, mis jäi tema parimaks. Sellega oli Hanna täna viies. Liisbet hüppas parimal katsel 4.85, mis andis kuuenda koha. Liisbetil jäi rekordist lahutama 2 sentimeetrit, Hannal 20 sentimeetrit.


Nüüd saame ühe päeva rahulikumalt võtta, aga juba teisipäeval jookseb Rait Viljandis Valter Kalami mälestusvõistlustel 100 meetrit. Just samal võistlusel aasta aega tagasi jooksis Rait siiani kehtiva isikliku rekordi 10,66, millega täitis juunioride Euroopa meistrivõistluste normatiivi. Viljandis jookseb tõenäoliselt ka Jaagup, kes äsja jooksis Eesti juunioride meistrivõistlustel rekordiks 11,43.

Järgmine suurem võistlus toimub aga 9-10.juulil Võrus, kui selgitatakse välja Eesti meistrid A ja B vanuseklassis. Kes sinna võistlema lähevad, sellest teen pikemalt juttu juba üsna pea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar