teisipäev, 10. juuni 2014

Häid tulemusi Tallinnast

Täna toimusid Tallinna noorte meistrivõistlused Kadrioru staadionil. Meie tüdrukud näitasid väga korralikke tulemusi. Kõige säravama tulemuse eest hoolitses Hanna, kes alustas tüdrukute b vanuseklassi kaugushüppes kohe avakatsel väga korraliku tulemusega - 5.02. Teisel katsel sündis aga isiklik rekord ja seda määrustepärase taganttuule toel - 5.15! Talvel hüppas Hanna oma rekordiks 5.03, seega täna 12 sentimeetrit rekordiparandust!
Kuigi meie tüdrukud võistlesid väljaspool arvestust, oli Hanna tulemus paremuselt päeva kolmas.

100 meetri tõkkejooksus püstitas Hanna taas isikliku rekordi - 15,81. Eelmise suve Eesti meistrivõistluste finaalis neljanda koha toonud aega parandas Hanna 12 sajandikuga. Tema aeg oli paremuselt päeva teine.
Oma esimese 100 meetri tõkkejooksu sooritas Liisbet, kes talvel 60 meetri tõkkejooksus näitas juba suurt potensiaali. Täna sai ta ajaks 16,52. Kaasa tegi ka Kristi, kes läbis samuti sellise tõkkedistantsi esimest korda individuaalselt üksinda. Eelmine suvi tegi ta kaasa 4x100 meetri tõkke teatejooksus. Täna sai Kristi ajaks 17,82. Juba sel laupäeval osalevad tüdrukud Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustel, millest lähemalt räägin juba üsna pea. Kavas oli ka kuulitõuge, kuhu Hanna läks tõukama vahetult pärast tõkkejooksu lõppu. Ilma korraliku puhkepausita ei õnnestunud tema katsed täna nii nagu kahel viimasel võistlusel, seekord jäi 10 meetri piir kättesaamatuks.

Naisjuunioride 100 meetri tõkkejooksus sai Inger ajaks 15,30, mis oli päeva teine tulemus. Jooksu võitjale jäi ta alla vaid 2 sajandikuga. Aasta tagasi veel A vanuseklassi tõketega läbis ta distantsi 15,25ga. Seega oli tänane tulemus kindlasti igati korralik. Tehniliselt jooks aga hea ei olnud, seega on arenguruumi siin piisavalt. 
 






 


Juba homme ja ülehomme toimub Karksi-Nuia staadionil TV10 olümpiastarti vabariiklik finaaletapp - mitmevõistlus. Nooremate tüdrukute kuuevõistlust alustavad homme kell 11.45 Ann Marii, Vanessa ja Elisa.
Rakveres toimunud 4.etapi erisaade oli aga ETV vahendusel juba ka eetris. Seda on siiski võimalik vaadata järele nüüd ka internetist - Erisaadet saad vaadata siit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar