laupäev, 14. juuni 2014

Vägev nädal sai väärilise lõpu

Täna toimusid Tartus Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused, mis pakkusid meile piisavalt närvikõdi, üllatusi, ent ka suuri kordaminekuid.

Meesjuunioride 4x100 meetri teatejooksus toimus üks jooks, kus stardis oli 7 võistkonda. Kolmel meeskonnal ebaõnnestus viimane teatevahetus ja finišijoont neist keegi ei ülatanudki. Lisaks diskvalifitseeriti jooksu järel veel üks meeskond määruste rikkumise eest. Kõik see tähendas aga seda, et meie nelik Madis, Karl-Rene, Kristjan ja Jaagup tulid Eesti meistrivõistlustel hõbemedalile ajaga 46,39! Sellist tulemust ei osand küll kuidagi ette ennustada, aga nagu teatejooksudes ikka, tuleb teatepulk finišijoonest üle tuua ja meie omad said sellega suurepäraselt hakkama.


Tüdrukute B 4x100 meetri tõkke teatejooks kahjuks ebaõnnestus, sest esimeses vahetuses jooksnud Anete jooksis mitmele tõkkele tugevalt sisse. See lõppes sellega, et ühele tõkkele jooksis ta nii tugevalt sisse, et pidi täiesti seisma jääma ja järgmisest tõkkest väikese hüppega üle minema. Alles siis sai ta jooksu jätkata. Enne seda juhtisime me seda jooksu kindlalt. Tüdrukud jooksid aga vapralt lõpuni ning tulemuseks oli 1.11,08 ja 8.koht. Mõistagi oleks tüdrukud kaasa rääkinud ka medalite jagamisel, aga pikalt põdema seda jooksu ei olnud võimalik jääda, sest mõned tunnid hiljem tuli neil juba 4x100 meetri starti minna. 

Just tüdrukute 4x100 meetri jooks õnnestus suurepäraselt. 13 võistkonna arvestuses võitsid tüdrukud hõbemedalid suurepärase ajaga 50,57! Kuldmedalid kaotati 0,20 sekundiga, kolmandat kohta edestati 0,22 sekundiga. Aeg oli niivõrd hea, et viimasel kolmel aastal oleks sellega kindlalt Eesti meistrivõistluste kuldmedalid võidetud! Tüdrukud jooksid koosseisus Laura, Liisbet, Hanna ja Anete. Täpselt sama koosseis jooksis eelmine aasta välja ajaks 53,33. Seega parandati oma aega peaaegu 3 sekundit!

Anete, Hanna, Liisbet, Laura - Eesti meistrivõistluste hõbemedali võitjad

Tubli jooksu tegi ka meie teine võistkond tüdrukute B vanuseklassis. Anneliis, Carol, Kristi A ja Kristi M tõid pulga kenasti lõpuni ajaga 55,72, mis andis 10.koha.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar