laupäev, 28. juuni 2014

rekordid, rekordid, rekordid

Täna algasid Kose staadionil Eesti valdade suvemängud, kus avapäeval tegid meie noored sportlased väga ilusaid etteasteid. Peab kindlasti mainima, et täna olid võistlustingimused suurepärased - 25 kraadi sooja ja üsna vaikne tuul. Oli väga mõnus suvine võistluspäev!

Kuna valdade suvemängudel võistlevad A ja B vanuseklass koos, pidid meie tüdrukud täna endast vanemate vastu hakkama saama. Päeva kõige säravama tulemuse eest hoolitses Liisbet, kes püstitas kõrgushüppes uue isikliku rekordi 1.60. Talvine rekord paranes 2 sentimeetri võrra. Katsed kõrgusel 1.63 olid samuti lootustandvad. Rekordhüpe jäi ka video peale:


Hanna ületas kõrgushüppes 1.40 (isiklik on 1.45). 

Neidude 100 meetri jooksus jõudsid nii Liisbet kui Hanna mõlemad finaali. Eeljooksu ajal ei töötanud elektriajavõtt ja ajad võeti käsitsi. Finaaliks saadi masinavärk aga korda ja mõlemad tüdrukud jooksid isikliku rekordi. Liisbet tuli kolmandaks 13,36ga ja Hanna viiendaks 13,57ga.

Tüdrukute kuulitõukes pääses finaali Hanna, kes tõukas parimal katsel 9.42. Tema täpne koht finaalis jäi esialgu veel selgusetuks (finaali pääses ta neljanda tulemusega).

Noormeeste 100 meetri jooksus pääses eeljooksus joostud 12,02ga finaali Jan, kes finaalis jooksis 12,03 ja tuli kuuendaks. Eeljooksu aeg tähistab ka Jani isiklikku rekordit. 400 meetri jooksus parandas Jan rekordit lausa 1,77 sekundiga, joostes välja 54,35, mis andis täna tubli teise koha. Oma jooksu Jan võitis.

Homme on võistlustules uuesti Hanna ja Liisbet, kes hüppavad mõlemad kaugust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar