neljapäev, 12. juuni 2014

Edukas mitmevõistlus tehtud

Täna jätkus Karksi-Nuia staadionil Tv10 olümpiastardi mitmevõistluse teine päev. Tänane ilm tegi võistlemise väga keeruliseks. Sadas pidevalt vihma ja kohati puhus ka tugev tuul. Sellegipoolest algas teine võistluspäev meile suurepäraselt. Tüdrukud ei lasknud ennast kehvast ilmast põrmugi segada ja näitasid 60 meetri tõkkejooksus suurepäraseid tulemusi.

Alavõidu võttis 9,82ga Ann Marii. Talvel vabariiklikul etapil samuti tõkkejooksu võites oli tema võiduaeg 9,91. Täna seega 9 sajandikku rekordiparandust. Kõigi aegade edetabelis tõusis Ann Marii selle tulemusega 20 parema sekka. Kaksikvõidu tõi meile Vanessa, kes jooksis samuti isikliku rekordi 10,00. Isiklik rekord paranes 14 sajandiku võrra! Väga vähe jäi puudu meil kolmikvõidust. Elisa jooksis samuti välja väga tubli isikliku rekordi 10,15, mis oli päeva neljas tulemus. Rekord parane 0,39 sekundit!

Kõrgushüpe kulges samuti väga keerulistes oludes. Nende oludega ei tulnud väga hästi toime Vanessa ja Ann Marii, ennast ei lasknud aga üldse ilmast segada Elisa. Ann Marii kaotas kõrgushüppes palju punkte, ületades 1.26. Vanessa ületas 1.34, andes samuti päris palju punkte ära. Elisa aga kordas isiklikku rekordit, ületades teisel katsel 1.46! Enne viimast ala - 600 meetri jooksu -. oli Vanessa langenud esikohalt teiseks, kaotades liidrile 29 punktiga. Kolmandaks tõusis kõrgushüppes alavõidu saanud Elisa, kes edestas omakorda Ann Mariid vaid 1 punktiga.

600 meetri jooksus võttis oma kolmanda alavõidu Ann Marii, kes sai ajaks 1.47,40. Väga tubli jooksu tegi Elisa, kes püstitas juba neljanda isikliku rekordi nendel võistlustel. Elisa jooksis esmakordselt alla 1.50, saades ajaks 1.49,47. Selle ajaga tõi Elisa meile kaksikvõidu. Vanessa oli neljas 1.53,37ga. Ka see oli isiklik rekord. 

Kuue ala kokkuvõttes tähendas see aga seda, et meie tüdrukutele kuulus täna teine, kolmas ja neljas koht. Teiseks tuli Vanessa 4725 punktiga, kaotades võitjale 41 punkti. Kolmandaks tõusis Ann Marii, kes kogus 4673 punkti. 38 punktiga kaotas Ann Mariile Elisa, kes kogus 4635 punkti. Elisa edestas järgmist juba enam kui 400 punktiga!

Meie tüdrukud said kuuevõistlusel neli alavõitu - Elisa võitis kõrgushüppe ja Ann Marii kõik jooksualad - 60m ja 60m tõkkejooksu ning 600 meetri jooksu. Vanessa oli teine 60m ja 60m tõkkejooksus, kauguses ning neljas palliviskes ja 600 meetri jooksus.

Tänasega on järjekordne TV10 olümpiastardi hooaeg lõppenud. Jääb veel vaid oodata finaaletapi erisaadet, mis on ETV eetris 21.juunil. Oli uskumatu hooaeg! Kogu hooajast teen lähiajal ka kokkuvõtte, sest sellesarnast ei ole meil siiani ette tulnud.













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar