laupäev, 30. jaanuar 2016

Väga edukas TV10 olümpiastardi etapp

Tänane TV10 olümpiastardi II vabariiklik etapp tõi meile koguni 4 kohta esikolmikusse! Seda ei juhtu just tihti.

Vanemate tüdrukute 60 meetri tõkkejooksu eeljooksudes osales kokku 55 jooksjat. A finaali, kus joosti kohtadele 1-6, pääsesid Ann Marii (9,96) ja Elisa (9,99). Väga ilusa jooksu tegi ka Vanessa, kes võitis oma eeljooksu 10,07ga. Kokkuvõttes tähendas see aga seda, et ta oli seitsmes ja pidi seega esimesena A finaalist välja jääma. A finaali pääses veel 10,06ga. Küll sai ta õiguse kaasa teha B finaalis, kus selgitati välja kohad 7-12.

A finaalis tegid meie tüdrukud suurepärase jooksu. Ann Marii lõpetas teisena ajaga 9,65. Elisa oli kolmas 9,83ga! Esikoha napsas sel alal 9,63ga Pippi-Lotta Enok, kes saab meie tüdrukutega nii hästi läbi, et ta tuleb meiega lausa märtsis laagrisse kaasa. Seega väga head sõbrannad poodiumil!



B finaalis ei õnnestunud Vanessal enam start nii nagu eeljooksus. Ta lõpetas jooksu siiski neljandana ajaga 10,11. Kokkuvõttes tähendas see 10.kohta.

Vanemate tüdrukute kaugushüppes osales meil Elisa, kes viiendas hüppevoorus sai kirja 5.07, mis andis täna teise koha. Nii võttis Elisa juba teist korda tee ette autasustamisele. Esikoha hind oli täna 5.19, mis oleks ka Elisale olnud kindlasti jõukohane. Nädala alguses hüpatud rekord 5.24 ja tänane kuues, ülinapilt üleastutud pikk hüpe näitasid, et ka järgmistel võistlustel on põhjust tema kaugushüppe tulemust oodata.

Meie neljanda esikolmiku koha eest kandis täna hoolt Carlyn, kes osales nooremate tüdrukute 60 meetri tõkkejooksus. Kokku osales 59 jooksjat ning Carlyn jõudis oma eeljooksu võiduajaga 10,15 kindlalt A finaali. Finaalis tegi Carlyn vägeva jooksu ning lõpetas selle kolmandana, ajaga 10,03! See oli esimene kord, kui Carlyn jõudis nii suurel võistlusel esikolmikusse!

Tervislikel põhjustel ei saanud tänasel etapil kaasa teha Tormi, Martha, Andry.

Juba homme toimuvad aga samas hallis Eesti karikavõistlused, kus teevad kaasa ka täna stardis olnud Ann Marii ja Elisa. Lisaks veel mitmed teisedki. Vaatame, mida homne päev meile toob.

TV10 olümpiastardi II etapi erisaade on ETV2 eetris juba pühapäeval kell 19.30!

NB! Pilte tänasest võistlusest tuleb veel siia! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar