laupäev, 16. jaanuar 2016

Pärnumaa meistrivõistluste II päev

Sarnaselt võistluste esimesele päevale, tehti mitmeid häid tulemusi ka teisel päeval. 

Päeva üheks põhialaks tõusis oodatult teivashüpe. Poiste B vanuseklassi teivashüppes püstitasid nii Kristo kui Mikk isikliku rekordi 2.90, millega nad jäid jagama 2-3 kohta. Kristo oli väga lähedal ka 3 meetri alistamisele, kui oli latist juba puhtalt üle saanud, aga pisut lohakalt jäi teivas tagasi lükkamata ning nii vajuski see lati otsa, mistõttu see alla kukkus. Usun, et juba järgmisel võistlusel näeme neid oma rekordit taas uuendamas. Veel C klassi kuuluv Andry tegi samuti vanemate poistega kaasa ning jäi isikliku rekordiga 2.10 jagama 6-7.kohta.

Tüdrukute B vanuseklassi teivashüppes tegi teise väga hea võistluse järjest Ramona, kes alistas seekord kõrguse 2.70 (rekord 2.75). Sellega tuli ka kindel alavõit. Kuigi tulemuse üle iseenesest nuriseda ei saa, näitas hüpe kõrgusel 2.70, et ka paar järgmist kõrgust oleks võinud alistuda. Hüpped kõrgusel 2.80 seekord aga tehniliselt enam ei klappinud. Kolmanda koha sai veel C klassi kuuluv Martha, kes alistas kõrguse 2.00 (rekord 2.11). 

Tüdrukute B vanuseklassi kolmikhüppes tegid kaasa Elisa, Anett Maria ja Cleer, kes kõik said kolmikhüpet trennis proovida vaid ühel päeval. Esikoha noppis Elisa, kes sai kuuendal katsel kirja 10.12. Anett Maria oli teine 9.15ga, Cleer kolmas 9.08ga. Elisa võidutulemus oleks eelmisel talvel Eesti B vanuseklassi meistrivõistlustel andnud 5.koha. Ühe trenni kohta päris hea tulemus seega. Meesjuunioride kolmikhüppe võitis Ranel 11.99ga. 

Ja nüüd 300 meetri jooksude juurde, kus tehti samuti väga häid tulemusi. Tüdrukute B vanuseklassi arvestuses tuli meile kolmikvõit, kui esikoha sai Ann Marii ajaga 42,8. Teine oli Elisa 43,5ga, kolmas Anne-Mari 46,5ga. Anne-Mari üllatas positiivselt kahel päeval jooksualadel, sest ka esimesel päeval jooksis ta 600 meetri jooksu väga hästi. Olgu siinkohal võrdluseks toodud, et eelmisel talvel läbis kõige kiirem selle vanuseklassi tüdruk 300 meetrit 44,93ga. Viies oli seekord Vanessa 47,3ga, kuues Anett Maria 47,4ga.

Noormeeste A vanuseklassi 300 meetri jooksu võitis Hans 39,6ga.

Ja nüüd valmistume selle talve kõige tähtsamateks võistlusteks edasi. Juba 3 nädala pärast toimuvad A ja B vanuseklassi Eesti meistrivõistlused ning 2 nädala pärast on selle võistluse peaproov, kui toimuvad Eesti karikavõistlused!















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar