esmaspäev, 18. jaanuar 2016

Selgitus

Täna pidi meie kergejõustikuhallis toimuma Tv10 olümpiastarti II etapp. Miks võistlus nii kehvasti korraldatud oli ja miks esikolmik autasusid ei saanud, sellest räägin nüüd lähemalt.

Tänane võistlus pidi algama kell 15.00. Minu suureks üllatuseks ei olnud korraldajad halli veel 14.20ks jõudnud. Kuna asi ei tundunud õige, otsustasin helistada ja asja uurida. Selgus, et üks korraldajapool oli võistluse edasi lükanud 25.jaanuari peale, teavitades sellest teist korraldaja poolt laupäeval (17.jaanuaril). Pärnumaa meistrivõistluste teise võistluspäeva järel, reede õhtul sai hallis veel üle räägitud asjad ja kokkulepe oli, et võistlused toimuvad 18.jaanuaril. Ühtegi treenerit muudatustest ei informeeritud. 

Nii seisime täna teiste treeneritega otsuse ees, kas jätta võistlus ära ja saata lapsed koju või üritame kuidagi ise võistluse läbi viia. Otsustasime võistluse ära pidada. 25 minutiga tuli välja mõelda kogu tegevuskava. Õnneks oli meil kohe käepärast võtta kaks litsenseeritud kergejõustiku kohtunikku, appi tulid ka mitmed lapsevanemad. Aitäh kõigile, kes aitasid tõkkeid paika sättida ning kõrgushüppes latti tõsta. 

Ei tundunud õiglane laste suhtes neid minema saata. Paljud olid ka koolist varem ära küsinud selle võistluse jaoks. Inetu lugu, ent kokkuvõttes said lapsed vähemalt üksteisega mõõtu võtta. Kuigi mina ei ole nende võistluste korraldamisega kuidagi seotud, tahan edastada kõigile siirad vabandused, et selline juhtum täna meil aset leidis.


Mis saab aga 25.jaanuaril toimuva etapiga? Kahjuks ei oska veel otsust vastu võtta, hetkel sooviks suurima heameelega nendest võistlustest mitte osa võtta. Hoian kõiki siiski kursis toimuvaga!

Täna tehti siiski ka mitmeid häid tulemusi. Vanemate tüdrukute 60 meetri tõkkejooksu võitis pisut üllatuslikult Ann Marii ajaga 9,9. Teine oli Elisa ja kolmas Vanessa. Mõlemad tüdrukud said ajaks 10,0.

Nooremate tüdrukute 60 meetri tõkkejooksu võitis Carlyn ajaga 9,8. Teine oli Martha-Liset 11,0ga. Viiendaks jooksis end Iiris 12,4ga, kuuendaks Reena 12,5ga. Vanemate poiste tõkkejooksu võitis Tormi 9,4ga. 

Vanemate tüdrukute kaugushüppes püstitas isikliku rekordi Elisa, kes kolis oma tulemusega nüüd uue meetri sisse - 5.02! Nooremate tüdrukute kõrgushüppes sai alavõidu Carlyn 1.25ga. Sama tulemusega, aga kehvema katsete arvuga tuli teiseks Martha-Liset.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar