pühapäev, 19. mai 2013

Võistlustihe nädal

Järgmine nädal on väga võistlustihe. Teisipäevast kuni neljapäevani toimuvad Koidula staadionil Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused. Teisipäeval võistlevad 6-12 klassid, kolmapäeval 3-5 klasside tüdrukud ja neljapäeval samade klasside poisid. Teisipäevase võistluse ajakava riputasin siia üles ka, nii et üks postitus allpool saab sellega tutvuda. 

Seoses nende võistlustega ei toimu teisipäeval trenn, mis algab kell 16.00.

Reedel toimuvad Paikuse staadionil Pärnu maakoolide meistrivõistlused J,A ja B vanuseklassidele.
Laupäeval toimub Karksi-Nuias TV10 olümpiastarti IV vabariiklik etapp. Nädala tipphetk saabub pühapäeval, kui Viljandis toimuvad Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused.

Eile, laupäeval toimus Niidupargi staadionil TV10 olümpiastardi Pärnu etapp. Pikale veninud võistlus tuli paraku pooleli jätta, kuna tugevad sajuhood ei võimaldanud pidada 600 ja 1000 meetri jookse. Vabariiklike normatiivide täitmisega said aga mitmed Altiuse noored siiski hakkama. Ethel võitis nooremate tüdrukute kaugushüppe 4.42ga ja oli palliviskes kolmas täpselt 44 meetriga. Mõlemad tulemused ületavad vabariikliku normatiivi. Andra viskas palli üle 39 meetri ja täitis samuti normi. Kaugushüppes oli Andra kolmas 4.26ga. Elisa oli kaugushüppes teine 4.28ga. 

Nooremate poiste palliviske võitis Rannar 45 meetrise tulemusega, kolme parema sekka jõudis ka kaks aastat noorem Andry H., kes viskas palli esmakordselt üle 40 meetri. Vanemate tüdrukute palliviskes tuli kolmandaks Martina, kes viskas palli pisut enam kui 42 meetrit. 


Pühapäeval toimub aga Viljandis järjekorras teine suurvõistlus (esimene - murdmaajooksu Eesti meistrivõistlused), kui selgitatakse välja Eesti noorte meistrid teatejooksudes. Sel aastal on seis selline, et võistlema asub rekordarv võistkondi minu treeneri ametis oldud aja jooksul. Starti tulevad meesjuunioride 4x100 ja 4x400 meetri võistkonnad, kus suurimat koormust kannavad Risto, Jarmo ja Rait, kes kolmekesi osalevad mõlemas teatejooksus. 4x100 meetri jooksus lisandub neile Karl-Rene ja 4x400 meetri jooksus Karl. 
A vanuseklassis on registreeritud 4x100 meetri teatejooksu nii meeskond kui naiskond. Noormehed jooksevad koosseisus Madis, Kristjan, Jaagup ja Rasmus ning neiud koosseisus Inger, Kerstin, Rebecka ning Katre.

B vanuseklassis on samuti väljas kaks võistkonda. Tüdrukute 4x100 meetri jooksus on stardis Liisbet, Hanna, Laura ja Anete ning 4x100 meetri tõkkejooksus Hanna, Anete, Kristi A. ja Karin.

Teatejooksust räägime aga veel nädala jooksus lähemalt.

Homme aga teatevahetuse treening ja tõkkejooksu teatevõistkonna harjutamiskord.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar