reede, 3. mai 2013

Välishooaeg avatud

Kuigi esimese võistluseni staadionil on veel aega, on suvine võistlushooaeg siiski avatud. Kolmapäeval joosti Viljandis ümber järve jooksu, kus ühtlasi selgitati välja Eesti meistrid murdmaajooksus pikal distantsil. Jooks oli ligi 12 kilomeetrit pikk ning Altiuse sportlastest startisid seal Karl ja Marie-Mädli.

Karlile kulges jooks raskelt. Esimesed kilomeetrid läbis ta väga julgelt ja kiiresti, ent maksis peagi selle eest oma hinda. Edasine jooks oli keeruline ning kindlasti mitte kõige meeldivamaid. Kokkuvõttes tuli veel juuniori klassi kuuluv Karl meeste arvestuses 32.kohale ajaga 42 minutit ja 43 sekundit. Esimeses vahefinišis oli Karl muideks 16.kohal. Sellegipoolest parandas Karl eelmise aastaga võrreldes oma aega. Pikalt aega aga põdemiseks ei ole, sest juba sel pühapäeval jookseb Karl Tallinnas Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel lühikesel distantsil (3km), kus starti asub 20 jooksjat meesjuunioride arvestuses. Loodame head tulemust!

Veel tegi Viljandis kaasa Marie-Mädli, kes sai ajaks 59minutit ja 49 sekundit ning lõpetas üldarvestuses (koos meeste ja naistega) 929.kohal. Oma vanuseklassis oli Mädli aga lausa esimene! Eelmise aastaga võrreldes parandas Mädli oma aega peaaegu 3 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar