laupäev, 25. mai 2013

võistlustihe nädal saab jätku

Teisipäeval alanud võistluskarussell jätkub ka nädalavahetusel. Laupäeval toimub Karksi-Nuias järjekordne TV10 olümpiastardi vabariiklik etapp. Normitäitjaid on meil seekord viis. Kaasa sõidavad Elisa (kaugushüpe), Andra (pallivise), Vanessa (kaugushüpe), Anett Maria (pallivise) ja Ethel (kaugushüpe ja pallivise).

Pühapäeval toimuvad aga Viljandis Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused. Stardis on meesjuunioride 4x100 meetri meeskond koosseisus Karl-Rene, Risto, Jarmo ja Rait. Kokku osaleb 14 meeskonda. 4x400 meetri teatejooksus on meie meeskonnal kaitsta eelmisel aastal võidetud kuldmedalid. Risto, Raidi ja Jarmo kõrvale tuleb seda distantsi jooksma Karl. Kokku osaleb 12 meeskonda.

A vanuseklassis on meil samuti väljas kaks võistkonda. A noormeeste 4x100 meetri teatemeeskonnas jooksevad Madis, Jaagup, Kristjan ja Jan. Senine viimase vahetuse jooksja Rasmus vigastas ennast nädala alguses koolinoorte meistrivõistlustel ja nii tuli Janil teatevahetused kahe päevaga ära õppida. Kokku osaleb sel distantsil 11 võistkonda. A neidude võistkond on jäänud samaks ning joostakse koosseisus Kerstin, Inger, Katre ja Rebecka. Kokku osaleb 12 võistkonda. 

B vanuseklassis on samuti väljas kaks võistkonda, ent just tüdrukute võistkonda. 4x100 meetri jooksus jooksevad Liisbet, Anete, Hanna ja Laura. Vastaseid meie tüdrukutele jagub, sest kokku on stardis 16 võistkonda. Veel on stardis 4x100 meetri tõkketeatevõistkond. Hanna ja Anete saavad ka seda distantsi joosta, neile lisanduvad Karin ja Kristi A. Tõkkejooksus osaleb kokku 11 võistkonda.

Täpne stardinimekiri on saadaval SIIN

Väljasõit pühapäeval on kell 10.30 Spordihalli eest (Riia mnt ääres Maxima ja Selveri vahel).

Järgmise nädala teisipäeval on tulemas meil veel Valmiera võistlus, millest loodetavasti jõuan rääkida täna õhtul või homme. Loodame, et tuleb edukas nädalavahetus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar