neljapäev, 30. mai 2013

Valmiera mängudest

Teisipäeval käisime võistlemas Valmieras, Lätis. Ilm kohapeal oli heitlik. Esimesed 4 tundi saime võistelda kuivas ja soojas, teine pool juba pidid võistlejad toime tulema vihma ja suurema tuulega. Paaril korral läks vihmasadu sedavõrd tugevaks, et võistlus katkestati ligi 10ks minutiks.

Meie kõige edukama etteaste tegi nendel võistlustel Ethel, kes palliviskes viskas uue isikliku rekordi 48.65, mis tõi talle ka esikoha. Anett Maria viskas pisut üle 42 meetri ja Andra üle 40 meetri. Täpsed tulemused saan siis, kui võistluste protokoll mulle saadetakse.

Teise auhinnalise koha tõi meile Vanessa, kes 60 meetri jooksu finaalis tegi suurepärase stardi ning lõpetas jooksu teisena. Finaalis jooksis ka Ann Marii, kelle koht on hetkel veel selgusetu, ent see võis olla 5-6. Nagu eelnevalt ütlesin, siis tulemuste kättesaamisega kohapeal kõige paremad lood ei olnud.

Vanessa oli veel 300 meetri jooksus neljas, kuigi oma jooksu ta võitis. Õige napilt jäi esikolmikust välja ka Elisa, kes kaugushüppes sai kirja 4.11.

Nii et ootame teiste tulemused ka ära ja siis saan needki siin välja tuua. Kiitmist väärib veel meie teatejooksu nelik Anett Maria, Martina, Anneliis ja Ethel, kes vahetasid teatepulka eeskujulikult ja näitasid lõunanaabritele vähemalt seda, kuidas üks õige teatevahetus käima peab.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar