teisipäev, 14. mai 2013

Testide tulemused

Täna sooritas vanem treeninggrupp hallis kehalisi teste, mida viimati sooritati detsembris. Talvisest võistlushooaja lõpust on möödas pisut üle 2 kuu ja aeg on hakata vaatama, millises seisus keegi hetkel on. Väga paljudele oli täna esimene kord naeltes aja peale joosta. 

Nägime ära, et kui mõni on juba väga heas vormis ja valmis justkui võistlema, siis teised jällegi veel kosuvad ja taastuvad rasketest treeningutest. 

Võtame tänase testipäeva siis kuidagi kokku. Alustame 30 meetri jooksust lendlähtest, mis on meie üks peamisi ja tavalisemaid teste, hindamaks kiiruslikku vormi. Päeva kiirema aja jooksis mõistagi Rait, kes uutes naelikutes jooksis välja aja 2,89. Kusjuures väärib märkimist, et Raidiga leppisime eelnevalt kokku, et ta jookseb täna 95% kiirusega. Enda kinnitusel ta seda ka tegi, seega oli selline aeg väga kõrgest klassist ning hetkel saame öelda, et Raidi seisund on üle keskmise.

Paremuselt teise aja jooksis välja Risto, kes sai kirja 3,12. Veel eelmise nädala lõpus jooksis ta 3,17, nii et tasapisi liigub seis ülesmäge ja usun, et paari nädala jooksul tuleb siit veel lisa.

A klassi poisid aga veel sellises seisus ei ole. Jaagup sai parimal üritusel kirja 3,17 ja Kristjan 3,35 (rekordid vastavalt 3,12 ja 3,28). Aga kindlasti pole põhjust ka paanikaks ning usun sarnaselt Risto seisule, et mai lõpus on minek juba pisut parem. Igati rahule saab jääda Karl-Rene esitusega - 3,36. Temalgi on sel aastal väga suur roll teatejooksus, kuna juunioride 4x100 meetri teatejooksus on temal vaja joosta just esimest vahetust.

Usinad töötegijad August, mõlemad Martinid, Artur parandasid rekordeid. August viis oma rekordnumbrid esmakordselt alla 3,40, täna jooksis ta 3,37. Martin P. sai parimal katsel ajaks 3,61. Martin K. 3,65. Päeva suurima üllatuse minu jaoks valmistas Artur, kes parandas rekordit tervelt kümnendikuga ning jooksis uueks rekordiks 3,58!

Tüdrukutest sai päeva parima aja kirja Inger, kes jooksis välja ka isikliku rekordi 3,62. Minu käe all treeninud tüdrukute edetabelis on Inger selle ajaga kolmandal kohal. (Brigita 3,56, Triin 3,57, Inger 3,62, Laura 3,65, Hanna 3,67). Päeva teise aja sai kirja Laura, kes jooksis 3,69. Tasapisi on ka Laural hakanud kiirus paranema ja teatejooksu ajaks loodame teda juba päris teravas vormis näha.Väga tubli jooksu tegi Minni, kes sai kirja 3,78. Tema edasiminek on olnud viimastel nädalatel igati korralik.

Isikliku rekordi jooksis Liisbet, kelle uued rekordnumbrid on nüüd 3,87. Katre ja Kerstin jooksid 3,85; Karin 3,87, Rebecka 3,89.

Hüppetulemuste juures pikalt peatuma praegu ei hakka. Märkimist väärib Rait oma kolmikhüppega, mille tulemus 9.26 sündis tossudes.

Võrdluse hüppetulemuste osas panen siia üles nädala teises pooles.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar