pühapäev, 5. mai 2013

Suurepärane algus hooajale

Tänane päev läheb taas kahtlemata nende hulka, mis kunagi meelest ei lähe. Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel Tallinnas tegi Karl suurepärase jooksu ja võitis meesjuunioride 3 kilomeetri distantsil kuldmedali!!!

Ühtlasi sai Karlist minu kolmas õpilane, kes on võitnud meistrikulla. Esimesed kaks olid Rait ja Ranno. Lisaks on Karl esimene, kes võitnud medali murdmaajooksus!

Võistlus kulges väga keerulisel ja tehnilisel rajal. Rajal oli üks väga suur tõus, mis võttis jalad pehmeks ka tugevalt treenitud sportlastel. Kui lõpuks üles sai joostud, tuli sealt veel korralikult alla ka joosta, mis nõudis keskendunud ja tehnilist jooksu. Ring oli ühe kilomeetri pikkune ja seda joosti kolmel korral. Teise ringi alguses Karl ründas. Asus juhtima ning venitas vahe järgmistega 20-30 meetriliseks. Viimasele ringile minnes oli vahe järgnevaga ligi 10 sekundit. Viimane ring joosti juba suure tahtejõu najal ja Karl täna edu käest ei andnudki. Elu esimene Eesti meistritiitel tuli ajaga 9.48. Järgnevat edestas Karl 11 sekundiga!

Karli tänane võit on üks paremaid näiteid selle kohta, kuhu võib sihikindla ja järjepideva töö tulemusena jõuda. Ühtlasi soovin ma palju õnne ühele abilisele - Ralf Lipp, kes aitab mul juba pikemat aega Karlile treeningplaane koostada. Tean, et Ralf külastab ka aegajalt meie blogi, nii et tervitused sulle Soomemaale ning soovin vaid eduka koostöö jätku!


Karl koos naisjuunioride 2 kilomeetri jooksus kuldmedali võitnud Birgit Pihelgasega

Hooaeg algas fantastiliselt. Tänane võit on kahtlemata äärmiselt magus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar