reede, 28. jaanuar 2011

Võistlushooaeg täies hoos

Täna toimunud maakoolide meistrivõistlustel ja TV 10 olümpiastardi II etapil tehti ridamisi häid tulemusi, mis väärivad kahtlemata äramärkimist. Kõige silmapaistvama tulemuse eest kandis hoolt Hanna, kes nooremate tüdrukute 60m tõkkejooksus näitas suurepärast võiduaega 9,9 sekundit! Olgu siinkohal mainitud, et eelmisel aastal vabariiklikult etapil jooksid alla 10 sekundi tõkkeid vaid 2 tüdrukut. Eks näis, mida toob see aasta. Vabariiklik etapp on kavas 26.veebruaril Tallinnas. Väga korraliku jooksu tegid ka teised 2 tüdrukut - ülitasavägise esimese jooksu võitis Kristiina 10,49ga, Christiina sai ajaks 10,51. Kõige toredam on asjaolu, et mõlemad tüdrukud ületasid vabariikliku normatiivi, milleks on 10,6. Seega osaleb Tallinnas tõkkejooksus vähemalt 3 meie tüdrukut! Nooremate tüdrukute kõrgushüppes võidutses samuti Hanna tulemusega 1.25, mis on samuti vabariikliku võistluse normiks. Teise koha sai Christiina 1.20ga ja kolmanda Kristiina 1.20ga. Kuna Christiina ajas 1.25 väga napilt maha, üritame talle leida veel ühe võimaluse normatiivi täitmiseks, et kõik 3 tüdrukut saaksid 26.veebruaril teha kahte ala.

Nooremate poiste tõkkejooksus tegi väga ilusa etteaste Leonardo, kes suutis samuti joosta alla 10 sekundi. Poiste normatiiv on 10,3, nii et ka Leonardo on välja võidelnud õiguse osaleda Lasnamäe kergejõustikuhallis toimuvatel võistlustel.

Väga tubli jooksu tegi B vanuseklassi 600m jooksus Helle, kes parandas oma rekordit ligi 2 sekundiga ning napsas esikoha ajaga 1.53,0. Isikliku rekordi püstitas B vanuseklassi kaugushüppes ka Killu-Laura, kes tuli TV 10 olümpiastardi vanemate tüdrukute arvestuses teisele kohale tulemusega 4.55. Kahjuks jäi Killul 5cm puudu vabariikliku normi täitmisel. Vanemate tüdrukute kaugushüpe on samuti kavas 26.veebruaril, nii et võimaluse korral üritame leida võistluse ka Killule normatiivi püüdmiseks. Isikliku rekordi jooksis C klassi tüdrukute 600m jooksus välja Karin, kes tuli kolmandaks 2.05,9ga. Magda tuli juunioride 60m jooksus kolmandaks ajaga 8,7.

Homme on Eesti juunioride meistrivõistlustel võistlustules aga Ranno, kes stardib homme 14.05 tõkkejooksu eeljooksudes. Loodetavasti suudab Ranno võidelda ka finaalipääsu eest, mis leiaks aset 16.15. Tõkkejooksus on Rannol kokku 17 konkurenti. Pühapäeval osaleb Ranno 300m jooksus, mis algab 15.10. Seal on osalejaid üles antud 33.

Väljasõit homme 9.00 Spordihalli eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar