reede, 7. jaanuar 2011

A.Tšikini auhinnavõistlused

Tänasel võistlusel osalesid Brigita ja Rait. Mõlemad tegid väga korraliku etteaste. Brigita võitis oma eeljooksu ajaga 8,42. A-finaali sai 4 kiiremat eeljooksu aega ning Brigita kuulus nende hulka. Eeljooks oli üsna kehv jooks ning sellest sai Brigitaga ka räägitud. Finaal oli midagi täiesti teistsugust. Pärast totaalselt ebaõnnestunud starti jooksis Brigita kahtlemata senised parimad 60 meetrit. Ta jäi alla vaid Kristella Jurkatammele ent edestas Janika Skuratovskajat, kes välishooajal jooksis kõige kiiremad 100 meetrit üldse b vanuseklassis!!! Aeg 8,27 tähistas ka uut isiklikku rekordit. Oleks Brigita teinud vähemalt samasuguse stardi nagu eeljooksus, olnuks aeg oluliselt parem. Lisaks kaotasin ma Brigitale jäätise, mille panin auhinnaks välja kui ta suudab finaalis joosta 8,34 või kiiremini... Pean vist tihedamini auhindu pakkuma, ega mul kahju ei ole :) kõige enam tegi mulle rõõmu, et vahe jooksu võitjaga ei suurenenud pärast 10 meetrit enam mitte üks raas. Saaks vaid stardi paika nüüd ja oleks Brigita nüüd igakord starti minnes nõnda valmis jooksma.

Oma hooaja avastardi tegi Rait, kes oma eeljooksu võitis üsna krampliku jooksuga. Ent aeg 7,19 üllatas nii mind kui teda ennast. Jooksu põhjal pakkunuks mina aega 7,25-7,30. Finaalis täna Raidil konkurente ei olnud. Oluliselt vabam ja tehnilisem jooks tõi samuti aja 7,19 ning esikoha.  Mullu alustas Rait hooaega Audentese võistlusel, kus sai eeljooksus kirja 7,40 ning finaalis 7,25. Pärnumaa MV-l jooksis ta mullu 7,22. Selle taustal võib tänasega vägagi rahule jääda.

Mõlemast jooksust on olemas ka video (finaalidest siis). Vabandama pean Brigita jooksu video pärast, ma ei suutnud seda jooksu läbi kaamera lõpuni vaadata ning seetõttu näeme sellest jooksus vaid 40m läbimist. Jooks oli tõesti niivõrd hea. Jooksu videod on üleval!


Mõlemad võistlevad ka homme Pärnumaa meistrivõistlustel meie hallis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar