pühapäev, 16. jaanuar 2011

TV 10 olümpiastarti I etapp

Möödunud aastal 31.jaanuaril toimus Tartus esimene vabariiklik etapp võistlussarjast TV 10 olümpiastarti. Võistlus tõi rõõmu ka meile, sest Brigita suutis toona vanemate tüdrukute 60m jooksus end kolmandaks joosta ning Inger suutis B-finaali võita. Sellel samal võistlusel tegi kaasa ka Hanna, kes ajaga 9,69 saavutas nooremate tüdrukute arvestuses 34.koha.

Täna oli aga just Hanna see, kes väga eduka võistluse tegi. Esimeses eeljooksus 8.rajal jooksnud Hanna lõpetas oma eeljooksu teisena ajaga 9,10 (rekord 9,09). Sellest aga piisas, et 7ndana koguni A-finaali pääseda. Finaaljooksus startis Hanna teisel rajal ning lõpetas ajaga 9,13 sekundit, mis paremusjärjestuses andis kuuenda koha! Hanna näol on tegu teise A-finaali pääsenud minu õpilasega. Nii et minu ja ka tema jaoks oli kindlasti tegu väga suure saavutusega. Kuna autasustamisele pääseb just 6 paremat, sai ka Hanna head ja paremat autasuks. Lisaks veel diplom, kus peal ka Eesti ühe suurima tulevikulootuse Grete Šadeiko autogramm ning isilik rekord seitsmevõistluses. Nii et eelmise aasta 34.koht sai välja vahetatud 6 vastu. Ning kui eelmine aasta oli kaotust võitjale 0,87 sekundit, siis sel aastal 0,29 sekundit.

Enne võistlust mõtlesin omaette, et suurepärane saavutus oleks kui Hanna pääseks A-finaali ja Kristiina B-finaali. Selliseid tulemusi oli võimalik saavutada pidades silmas eelmiste aastate tulemusi. Paraku valutas täna Kristiina jalg ning jooks ei tulnud üldsegi nii välja nagu oleme harjunud nägema. Aeg pisut üle 9,60 sekundi teda täna finaalidesse ei viinud. Tänavu joostud isiklik rekord 9,25 oleks talle täna andnud B-finaali võidu!

Tublilt esines ka August, kes jooksis 60m isikliku rekordi 9,03 ning hüppas kaugust 4.11. Videokogusse on lisatud Hanna eeljooks ning finaaljooks ning autasustamine. Head vaatamist.

Esimene saade on eetris R 21. jaanuaril kell 17.30 ETV-2 kanalil ja kordus L 22. jaanuaril kell 16.00 ETV-s.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar