neljapäev, 27. jaanuar 2011

Uudised

1) Reedel, 28.jaanuaril toimuvad meie hallis Pärnumaa koolide MV, mis algavad 12.15 ja kestavad vähemalt 18ni. Osa võtavad meie omadest nendest võistlustest Magda (60+kaugus), Madis (60, kaugus, kõrgus), Karin (60, kaugus, 600), Helle (60, kaugus, 600), Ranel (60, kaugus). Lisaks maakoolide MV toimub samas ka TV 10 olümpiastardi II etapp, kus on kavas kõrgushüpe ja 60 tõkkejooksud. Seega lähevad võistlustulle ka nooremad tõkkejooksjad ja kõrgushüppajad eesotsas Hanna, Kristiina, Christiina, Leonardo ja teistega. Reedese treeningu algusaja lepime kokku homsel treeningul, kuigi selge on see, et kell 17 see alata ei saa!

2) Jarmo näitas tänases trennis, et on tõepoolest väga heas kiiruslikus vormis nagu Eesti meistrivõistlustel tõkkejooksu eeljooksu põhjal järeldada võis. Täna jooksis ta uued rekordinumbrid 30m lendlähtega jooksust - 3,14!

3) Videokogu on saanud nüüdseks vist kõik Eesti meistrivõistluste videod üles, viimased videoülesvõtted sündisid tänu Kerstinile, kes neid filmis. Nii et aitäh aitäh :)

4) Laupäeval ja pühapäeval stardib Tallinnas Eesti juunioride ja noorsoo meistrivõistlustel Ranno, kes osaleb laupäeval 60m tõkkejooksus ja pühapäeval 300m jooksus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar