pühapäev, 1. mai 2016

Uue nädala treeningud

Terve maikuu treeningute kohta kehtib selline väike reegel, et jälgime väga hoolikalt ilmaennustust ning treeningute toimumise kohad võivad pidevalt muutuda. Ilm on heitlik ning täna paika panna kogu nädala treeninguid on sisuliselt võimatu. Hetkel lubab ilmaennustus järgmiseks nädalaks häid ilmastikutingimusi, ent kui nädala jooksul peaks see muutuma, muutub kindlasti ka trenni toimumise koht. Soovitan kõigil vähemalt igal hommikul meie kodulehte külastada, kuna muudatusi teen ma reeglina hilisõhtutel. 

Lisaks on Koidula staadion puuduliku inventariga (puuduvad hüppematid ja muu treeninginventar, tualett jne). Seetõttu ei kiirusta ma sinna treeningute üleviimisega. Uus staadion on aga valmimas ning kahe kuu pärast toimuvad trennid juba loodetavasti seal! Kuna I ja II treeninggrupp peab aga valmistuma suviseks võistlushooajaks, siis toimuvad kindlasti teatud trennid ka edaspidi hallis, et saaks harjutada alasid!

Eesti B,A,J,N vanuseklasside meistrivõistlusteni on tänase seisuga täpselt 2 kuud! Eesti C vanuseklassi meistrivõistlusteni 2 kuud ja 4 päeva!


Esmaspäev
III grupp 15.15-16.15 TRENN HALLIS!
II grupp 16.00-17.30 TRENN HALLIS! KEHALISED TESTID! (info allpool)
I grupp 17.00  TRENN HALLIS! KEHALISED TESTID! (info allpool)

Teisipäev
II grupp 16.00-17.30 Trenn HALLIS!
I grupp 17.15 Trenn Koidula staadionil! (aastajooksu I etapp - Hanna, Hans, Silver)

Kolmapäev
III grupp 15.30-16.30 Trenn Koidula staadionil!
II grupp 16.15-17.30 Trenn HALLIS! (soojendusega alustatakse iseseisvalt, ma jõuan halli 16.40ks)
I grupp 17.15 Trenn HALLIS! (õues teevad trenni Silver, Hanna, Hans ja tõenäoliselt mõned veel, täpsustame teisipäevase trenni lõpus!)

Neljapäev
II grupp 16.00-17.15 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 17.30 Koidula staadionil TEATEJOOKSU TREENING! Osalevad kõik need, kes eelminegi kord! Lisaks need, kes esimesest trennist puudusid.

Reede
III grupp 15.45-16.45 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 16.45 Trenn HALLIS. Õues teevad trenni Silver (maastik), Hans (staadion)

Laupäev
Iseseisev krossijooks!


KEHALISED TESTID esmaspäeval, 2.mail (KAASA NAELIKUD!!!)

II treeninggrupp alustab soojendusega kell 16.00, kehaliste testidega alustame üheskoos 16.20. Toimuvad kehalised katsed: 30 meetri jooks lendlähtest, paigalt kaugushüpe, paigalt kolmikhüpe, kõhulihaste test.

I treeninggrupp alustab soojendusega kell 17.00 (võimalusel soojendusjooks väljas), kehaliste katsetega alustame üheskoos 17.40. Kavas on: 30 meetri jooks lendlähtest naeltes, paigalt kaugushüpe, paigalt kolmikhüpe, paigalt viisikhüpe, kõhulihaste test varbseinal, poistel lõuatõmbed kangil, tüdrukutel kuulijänn ette ja taha.

Kuna teste on päris palju, siis arvestage palun ka sellega, et trenni kestvus võib venida üle tavapärase!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar