kolmapäev, 18. mai 2016

Muudatused nädala teise poole treeningutega

Äärmiselt tiheda võistlusgraafiku tõttu sel nädalal on teatud muudatused neljapäevases ja reedeses trennis. 

Neljapäeval annab II grupile kell 16.00 Koidula staadionil trenni Kerstin. 

Kell 17.30 toimuma pidanud teatejooksu treening jääb seekord ära, teatevahetusi harjutab ainult juunioride võistkond. Palun teil hiljemalt 17.15 staadionil olla, et Kerstin saaks teile majakesest 2 teatepulka anda selleks. Need teatepulgad palun reedel trenni kaasa võtta!
A klassi poistest Jakob ja Henri puhkavad homme. B klassi poistest Kristo puhkab, teised võiksid võimalusel kell 16.00 trenni minna teatevahetusi harjutama.
A klassi tüdrukutest Hanna ja Liisbet teevad iseseisva treeningu. B klassi tüdrukutest Ann Marii, Ramona ja Vanessa võistlevad Tartus. Teised puhkavad ja on reedel kindlasti trennis!

Reedel annab III grupile kell 15.45 Koidula staadionil trenni Kerstin. Ma viibin esimesed pool päeva võistlustel Paikusel ja teise poole päevast võistlustel Tartus. Mismoodi teeb trenni I grupp, annan teada homme hilisõhtuks. Nii et palun külastage kodulehte ka homme!

Võistlustulemustega läheb veel õige pisut aega, sest neid on kolme päevaga juba nii palju kogunenud! Aga ülevaade meie sportlaste tulemustest kindlasti tuleb!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar