esmaspäev, 9. mai 2016

Ülemaailmse kergejõustikunädala üritus Pärnus

Täna toimus Koidula staadionil "Laste kergejõustiku" võistkondlik võistlus, mis sai korraldatud ülemaailmse kergejõustikunädala raames. Ilm oli suurepärane ja noored hakkajad sportlased said enda võimeid proovile panna kaheksal erineval alal.

Tänase võistluse pildid asuvad siin: https://goo.gl/photos/heqHPPjaPod5HNHf8

Aitäh kõikidele võistlejatele, kes täna kohale tulid! Aitäh kõikidele emadele ja isadele, kes võistlust vaatama tulid! Teie kohalolek ja toetus on lapsele väga oluline! Aitäh Pärnu Spordikoolile, kes kõikidele võistkondadele maiustused auhinnaks välja pani! Aitäh Eesti Kergejõustikuliidule, kes meile vahvad diplomid saatis! Ning nüüd tuleb kõige suurem aitäh meie tänastele kohtunikele/abilistele! Tänane päev sujus kenasti just tänu teile!

Minu suure suure kummarduse on ära teeninud: Carol (kõige emotsionaalsem kohtunik üldse! Lisaks super abiline kohtunike leidmisel!), Kerstin ja Pirgid (suurepärane töö sekretariaadis, olen pehmelt öeldes sõnatu!), Merike ja Kätlin R. (topispalli viske kohtunikud), Jacline ja Anete (Vahtoda kohtunikud), Hanna (ristkeks), Ann Marii (redelijooks), Cleer ja Anne-Mari ja Vanessa ja Elisa ("Vormel 1" jooksu kohtunikud), Kätlin K. (aitas Carolit tõkketeatejooksus!), Ramona (ikka teivashüppe juures!). Veelkord aitäh teile. Tore on teada, et leidub veel neid, kes ikka appi tulevad.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar