reede, 6. mai 2016

IAAF-i ülemaailmne kergejõustikunädal Eestis

9.-15. maini 2016 tähistame Eestis Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu ülemaailmset kergejõustikupäeva (IAAF World Athletics Day) "Laste kergejõustiku" (IAAF Kids´ Athletics) ürituste ja puhta spordi teabepäevade korraldamisega.

Kergejõustikunädala eesmärgiks on pöörata tähelepanu sellele, et üheskoos sportimine pakub palju rõõmu ning õhutada lapsi kergejõustiku ja spordiga tegelema. Võisteldakse võistkondlikus mitmevõistluses ja iga lapse panus on väga oluline.

Kergejõustikunädala ürituseks võib olla klubi või klubide vaheline võistlus, kooli, klassi või lasteaia spordipäev, aga ka sportlik perepäev emadepäeva tähistamiseks vms. Kõigis maakondades üheaaegselt toimuvad võistlused-spordipäevad annavad võimaluse suurel üle-eestilisel kergejõustikupeol osaleda ja oma tegemisi laiemalt kajastada. IAAFi ülemaailmsel kergejõustikunädalal osalevad lapsed saavad erikujundusega diplomi rahvusvahelisel tiitlivõistlusel edukalt osalenud kergejõustiklase autogrammiga. Väga tore oleks päeva avama ja ühist soojendust tegema või autasustama kutsuda oma maakonnast pärit praegune või kunagine kergejõustiku rahvuskoondislane või kohalik spordilembene populaarne inimene. Vajaduse ja võimaluse korral püüame abiks olla ka praeguste või kunagiste koondislastega kokkuleppele jõudmisel.

"Laste kergejõustiku" koolituse läbinud treeneritel, üldhariduskoolide kehalise kasvatuse ja lasteaedade liikumisõpetajatel on õigus Eesti Kergejõustikuliidule kuuluvaid varustuse komplekte oma või naabermaakonna piirkondlikust keskusest laenutada. Aasta alguses UAB Nestle Baltics´iga sõlmitud leping võimaldab „Laste kergejõustiku“ projektiga jätkata ja võistlusvarustuste komplekte juurde soetada.


NB! Seoses ülemaailmse kergejõustikunädalaga, toimub esmaspäeval, 9.mail Koidula staadionil "Laste kergejõustiku" võistkondlik võistlus kõikidele meie noortele sportlastele algusega kell 15.00! 

Osaleda võivad kõik, kelle sünniaastad jäävad vahemikku 2004-2008! Registreerimine toimub kohapeal. Võistlus kestab orienteeruvalt 2 tundi! Kuna sel päeval treeninguid II ja III grupile ei toimu, siis palun kõigil nendel võistlustel osaleda! Ilmaennustus lubab päikeselist ja ilusat ilma. Võta kaasa piisavalt juua ja tule tunne rõõmu ühest toredast võistlusest! Osalevad kõikide Pärnu Spordikooli kergejõustikutreenerite õpilased!

Võistluse korraldaja olen mina ise, nii et lisainfot saab nii telefonil 56 625 246 kui ka meili teel romet.mihkels@mail.ee

Ootan aktiivset osavõttu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar