laupäev, 28. mai 2016

TV10 olümpiastarti neljandal etapil meie sportlased taas poodiumil

Täna toimus Tartus Tamme staadionil TV10 olümpiastardi võistlussarja neljas etapp. Ka meil oli põhjust rõõmustamiseks, sest püstitati mitmeid isiklikke rekordeid ning kaks meie sportlast jõudsid ka kuue parema sekka autasustamisele.

Vanemate tüdrukute vanuseklassi esimene ala oli täna pallivise, kus osales kokku 59 sportlast. Vanessa sai esimese kolme katsega kirja 49.91, mis viis ta ka finaali. Finaali esimesel katsel viskas ta 50.25 ja siis viiendal katsel uue isikliku rekordi 51.52! See andis täna tubli viienda koha, kusjuures neljandast jäi lahutama vaid 2 sentimeetrit!


Ann Marii pallivise täna kuigi hästi ei õnnestunud, tulemus 39.99 jäi isiklikule rekordile pisut enam kui 5 meetriga alla. Isikliku rekordi viskas Elisa, kes sai parimal katsel kirja 36.93.

Teise alana oli kavas kettaheide. Siin valmistas väikese üllatuse Elisa, kes heitis uue isikliku rekordi 22.94, mis 52 heitja hulgas andis 19.koha. Vanessa sai parimal katsel kirja 22.37, mis andis 22.koha. 

Päeva lõpuks toimus sellele vanuseklassile 600 meetri jooks, mis tõi meile ka täistabamuse. Kokku toimus 5 jooksu ning starti asus 46 jooksjat. Ann Marii oli viimases jooksus ning seetõttu oli meil hea ülevaade sellest, millist jooksu teha tuleb. Kuna eelnevates jooksudes väga häid aegu ei näidatud, saime täielikult keskenduda taktikajooksule. Nii jooksiski Ann Marii esimesed 350 meetrit teiste sabas, lülitas siis sisse järgmise käigu ning läinud ta oligi. Alavõit tuli väga veenvalt isikliku rekordiga 1.41,05. Edu teise koha ees oli lõpuks 4,45 sekundit! Kaks aastat tagasi püstitas Ann Marii võistlussarja kõigi aegade rekordi nooremas vanuseastmes - 1.44,59. Nii et ka isiklik rekord sai korraliku paranduse. Jooks oli tõesti muljetavaldav. Tore on ka tõdeda, et nii noorema kui vanema vanuseastme sarjarekordid jäid ka pärast tänast etappi meie tüdrukute kätte (Elisa - 1.38,06).


Vanemate poiste 1000 meetri jooksu stardis oli täna Andry, kes ajaga 3.29,06 oli lõpuks 44 jooksja hulgas 24.kohal. Olgu siinkohal mainitud, et Andry jooksu start anti poolteist tundi hiljem kui ajakavas oli kirjas!

Nooremate tüdrukute vanuseklassis ootasime väga Carlyni etteasteid. Kahjuks tegi ta oma jalale palliviskes niipalju haiget, et kaugust enam hüppama minna ei saanudki. Täna olid kaugushüppes ideaalsed võistlustingimused, sest kogu võistluse jooksul puhus üpris tugev taganttuul. Palliviskes sai Carlyn kirja aga 40.44, mis andis 54 võistleja hulgas sellegipoolest igati tubli 10.koha! Finaalist jäi lahutama vaid 1 meeter ja 43 sentimeetrit. Kaugushüppes tegi siiski kaasa meil Reena, kes kolmandal katsel hüppas isikliku rekordi 4.21. Selline tulemus andis 59 hüppaja hulgas 24.koha. 




Juba homme osalevad Ann Marii, Elisa ja Vanessa koos teiste meie spordiklubi sportlastega Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar