pühapäev, 29. mai 2016

Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustest

Täna toimunud Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused tõid meie võistkondadele kaks medalit. Siiski tuleb tunnistada, et väga rahule kõikide tulemustega jääda ei saa ning põhjust tehtud vigu põhjalikult analüüsida on kõigil piisavalt.

A vanuseklassi poiste 4x100 meetri esimene võistkond saavutas 12 võistkonna arvestuses teise koha. Joosti koosseisus Marko, Sander, Henri ja Jakob. Hõbemedali tõi aeg 43,73. Esikohast jäi lahutama 0,43 sekundit. Selle võistkonna esimene teatevahetus ebaõnnestus täielikult ning teine vahetus ei olnud ka sugugi ideaalne. Korralik teatevahetus toimus vaid Henri ja Jakobi vahel. Julgen kindlalt öelda, et teatevahetuste nahka läks ka esikoht. Ent oleme rõõmsad ka hõbemedalite üle. Henri ja Jakob tõid lõpuks kastanid tulest välja!

A vanuseklassi tüdrukute 4x100 meetri võistkond saavutas 9 võistkonna arvestuses täna kolmanda koha. Pronksmedalid võideti ajaga 50,04. Aasta tagasi hõbemedalit võites oli ajaks 51,15, seega võib eriti rahule jääda tänase ajaga. Hõbemedalid kaotati seejuures vaid 1 sajandikuga! Võistkond jooksis koosseisus Karoli, Liisbet, Hanna ja Anete. 

Väga head tulemust ootasime ka tüdrukute B vanuseklassi 4x100 meetri teatejooksust. Meie esimene võistkond ebaõnnestus aga esimeses teatevahetuses ning jooks tuli pooleli jätta. Väga hästi jooksis aga meie teine võistkond, kes saavutas 15 võistkonna arvestuses neljanda koha 52,17ga, kaotades pronksmedalid vaid 3 sajandikuga! Joosti koosseisus Jacline, Cleer, Anne-Mari ja Vanessa. Selle võistkonna teatevahetused võib lugeda ka päeva parimateks.

Korraliku jooksu tegi ka meie poiste A vanuseklassi 4x100 meetri teine võistkond, kes jooksis koosseisus Rait, Sten Erik, Hans ja Ott. Oma jooks võideti 45,78ga ning kokkuvõttes saavutati tubli kuues koht.

Tüdrukute B 4x100 meetri tõkketeatejooks tõi meile kuuenda koha ajaga 1.07,35. Joosti koosseisus Cleer, Ann Marii, Vanessa ja Ethel. Kokku osales 11 võistkonda.

Meesjuunioride 4x100 meetri teatejooksu võistkond diskvalifitseeriti, kuna teine teatevahetus toimus väljaspool vahetusala. Julgen sellele väitele vastu öelda, et teatevahetus toimus alas sees, jooksja ise oli alast väljas! Aga kohtunike sõna vastu ei olnud täna midagi teha. 

Poiste B 4x100 meetri teatejooks jäi samuti pooleli juba avavahetuses, kuid siin oli väike oht üleval juba varem, sest võistkond sai kokku pandud viimasel hetkel.




Võistluste pildid asuvad siin: https://goo.gl/photos/9UMm6izGXgoioT8E6


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar