teisipäev, 31. märts 2015

Väga oluline informatsioon!

Järgmine jutt puudutab kõiki, kes käivad kergejõustikutreeningutel. Palun lapsevanematel järgnev lugu suure tähelepanuga läbi lugeda. Kelle emad ja isad ei käi siin uudiseid lugemas, nendel palun ma oma vanemad kutsuda arvuti juurde vastavat informatsiooni lugema, sest see on tõesti tähtis!

Teisipäeval toimus Pärnu Linna Spordikooli õppenõukogu, kus otsustati järgmist. Kõik spordikooli õpilased (just nende vanemad) on sõlminud lepingu, mille kohaselt on lapsevanemal kohustus tasuda Pärnu Linnavalitsuse poolt kehtestatud õppetasu selle eest, et tema laps osaleb Pärnu Linna Spordikooli kergejõustikutreeningutel. Hetkel on õppetasu suurus 21.30 eurot kuus. Seda saab maksta kuu kaupa, poolaasta või aasta kaupa. Kui maksmine toimub kuu kaupa, siis tuleb õppetasu alati tasuda jooksva kuu 10.ndaks kuupäevaks!!!
 
Kuna väga paljud ei ole oma õppemaksu õigeks ajaks ära tasunud, on neil võlgnevus spordikooli ja ühtlasi ka Pärnu linna ees. Nüüd väga oluline informatsioon kõigile:
 
25.aprilliks 2015 peab kõigil olema tasutud õppetasu septembrist kuni aprilli kuuni! Kellel on 25.aprilli seisuga endiselt võlgnevus spordikooli eest, kustutatakse spordikooli nimekirjast 30.aprilliks 2015! Edaspidi hakatakse õppetasude laekumist kontrollima iga kuu 20.ndal kuupäeval! Kellel on selleks ajaks jooksva kuu ja eelnevate kuude eest õppetasu maksmata, kustutatakse spordikooli nimekirjast. Treeneril ei ole võimalik enam lapsevanemat informeerida võlgnevusest, õpilane kustutatakse nimekirjast treenerit sellest teavitamata! Mina saan vaid teada edaspidi, kes on nimekirjast välja arvatud ja keda ma ei tohi enam trennis vastu võtta!

Selliseid juhtumeid saate teie ise ära hoida! Praeguse seisuga ei tohi enam 30.aprillist trennis käia minu juures ligikaudu 15 õpilast! 
 
PALUN ÕPPETASU MAKSMINE ÜLE KONTROLLIDA, VÕLGNEVUSED NENDE OLEMASOLUL KIIRESTI LIKVIDEERIDA!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar