pühapäev, 29. märts 2015

TV10 olümpiastarti

Laupäeval toimus Võru spordihoones viimane talvine TV10 olümpiastardi etapp. 

Meie parima koha eest hoolitses Elisa, kes vanemate tüdrukute kõrgushüppes alistas kõrguse 1.50, mis andis talle 63 võistleja seas auhinnalise kuuenda koha. Ann Marii ületas 1.36 ja Anne-Mari 1.21. Anne-Marile oli tegu alles esimese vabariikliku TV10 olümpiastardi etapiga, seega väikene altminek nendel võistlustel oli tingitud vähestest kogemustest. Aga olen täiesti veendunud, et juba järgmisel võistlusel näitab ta palju paremat tulemust. Ann Marii ja Anne-Mari on siiski olnud väga tublid, sest hüppasid mõlemad alles nädala alguses isikliku rekordi 1.40. Elisa alistas kõik kõrgused esimesel katsel, 1.53 kahjuks enam ei alistunud. Aasta tagasi võitis Elisa nooremate tüdrukute kõrgushüppes esikoha 1.43ga, seega 7 sentimeetrit parem tulemus on samuti igati hea edasiminek.

Igati hea võistluse tegi nooremate poiste arvestuses Andry. Teivashüppes kordas ta isiklikku rekordit 1.81, mis andis 31.koha 48 võistleja hulgas. Andry alistas 1.81 kolmandal katsel. Sama kõrguse ületamine esimesel katsel oleks andnud juba 13.koha.  Niivõrd tihe oli poistel konkurents. 63 poissi asusid aga seejärel hüppama kaugust, kus Andry püstitas kolmandal katsel uue isikliku rekordi 4.28, mis andis tubli 15.koha. Finaalikoht jäi kõigest 10 sentimeetri kaugusele. 

Vanemate poiste kõrgushüppes olid meil võistlemas Tormi ja äsja meie treeninggrupiga liitunud Kristo. Kokku osales kõrgushüppes 54 poissi. Kristo ületas kolmandal katsel kõrguse 1.56, millega ta tuli üheksandale kohale. Igati korraliku võistluse tegi Tormi, kes hüppas uue isikliku rekordi 1.46, mis andis 19.koha. Aasta tagasi osales Tormi nooremate poiste kõrgushüppes, kus ta ületas kõrguse 1.31. Seega 15 sentimeetrine tulemuse parandamine on kiiduväärt! Tormi hüpped 1.51 peal olid samuti väga head ja latt tuli kahel viimasel katsel väga napist puudutusest maha.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar