kolmapäev, 4. märts 2015

Koolinoorte meistrivõistluste esimene päev

Kõigepealt tahan kiita kõiki, kes täna võistlemas käisid! Teid oli meeldivalt palju ning sinised Altiuse särgid hakkasid kenasti silma. Tublid olite!

Võistluste protokolli pidin ma homme kätte saama, aga kuna võistlustel tehti niivõrd suurepäraseid tulemusi, siis mõnel neist ma siiski peatun juba täna.

Tüdrukute D vanuseklassis tegi väga tubli võistluse Martha, kes hüppas kaugushüppes uue rekordi 3.85, millega saavutas kolmanda koha (aasta tagasi 3.38 ja kuues koht). 300 meetri jooksus napsas Martha aga esikoha 53,1 sekundiga (aasta tagasi tuli esikoht 57,3ga). Ka 60 meetri jooksus pääses ta finaali, kus saavutas neljanda koha 9,4ga.


Tubli võistluse tegid veel Lisbeth, Ann-Mari, Iiris, Karolin, Kristel, Laura-Katriin. Nende täpsed tulemused panen siia üles kohe kui protokoll käes.

Poistest oli meil D vanuseklassi eest võistlemas kaks E vanuseklassi poissi - Tristan ja Laur, kes tegelikult kuuluvad alles E klassi, aga tegid nendel võistlustel kaasa kuni kaks aastat vanemate poiste vastu. Suurepäraselt läks poistel kaugushüpe, kus Laur tuli uue isikliku rekordiga koguni kolmandaks, hüpates 3.79! Tristan hüppas rekordiks 3.45! Poisid olid tublid ka 300 meetri jooksus, aegadest juba siis, kui tulemused kätte olen saanud.

C vanuseklassis tegi võimsa võistluse Elisa, kes napsas kolm esikohta. 60 meetri jooksus tuli võit kõige napimalt, kui alles viimastel meetritel sai ta mööda Vanessast. Kaugushüppes püstitas Elisa uhke rekordi - 4.96! Vanessa oli teine 4.74ga. Väga head hüpped tegid ka Kätlin ja Merily, kes said kirja vastavalt 4.14 ja 4.12. 300 meetri jooksus tegi Elisa taas suurepärase etteaste, kui võitis enam kui 5 sekundilise eduga Vanessa ees esikoha - aeg 45,5 jäi vaid 0,7 sekundiga alla Ann Mariile kuuluvale halli rekordile! Vanessa oli ka siin teine, saades ajaks 50,6. Seega kolmelt alalt meile kaksikvõit. Väga hea esituse tegi 300 meetri jooksus ka Merily, kelle aeg oli 51,8 (neljas koht!)

C vanuseklassi poiste arvestuses võitis kolm esikohta Tormi, Mikk sai kolm teist kohta. Lisaks tegi hea võistluse Andry, kes kaugushüppes püstitas rekordi - 4.25. Rekord sündis ka 300 meetri jooksus - 48,8 (ligemale 4 sekundit kiirem kui aasta tagasi).



 Lisbeth tegi väga tubli võistluse!

 Ann-Mari kaugust hüppamas

 Iiris hüppas kaugushüppes uue isikliku rekordi - 3.51!

 Laur sai vanemate poistega hakkama - tasuks isiklik rekord ja kolmas koht!


Laur üllatas vanemaid poisse ja napsas kaugushüppes pronksmedali!


 Mikk ja Tormi pidid täna poodiumile kolmel korral astuma, edukas päev!

 Väsinud Andry pärast 300 meetri jooksu. Päev oli aga edukas, kolm isiklikku rekordit!

 Tuline 300 meetri jooksu finiš, Tormi sai napi võidu Miku üle!


Vanessa ja Elisa tegid väga hea võistluse - Elisa teenis kolm kuldset ja Vanessa kolm hõbedast medalit! Elisa nägu annab selgelt aimu, kuidas ta ise päevaga rahule jäi!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar