laupäev, 11. jaanuar 2014

Tallinna võistlusest

Eile toimunud võistlustel Lasnamäe spordihallis saime parema ettekujutuse, millises vormis meie sportlased on enne A ja B vanuseklassi Eesti meistrivõistlusi.

Kõige suurema võistluskoormuse sai eile Liisbet, kes osales kõrgushüppes, tõkkejooksus ja 200 meetri jooksus. Kõrgushüppes ületas ta avakatsel 1.55 ning seejärel asetati latile uut isiklikku rekordit tähistav 1.60, millest seekord veel jagu saada ei õnnestunud. Liisbeti tulemus oli paremuselt päeva teine tulemus, alavõit võeti 1.60ga. 60 meetri tõkkejooksus sai ta ajaks 10,21, mis on 3 sajandikku kehvem tulemus kui aasta alguses Tallinnas joostu. Tubli jooksu tegi ta aga 200 meetri jooksus, kus sai ajaks 28,18, mis tähistas ka isiklikku rekordit.

Hanna osales tõkkejooksus ja 200 meetri jooksus. Hooaja esimene jooks 60 meetri tõkkejooksus tõi aja 9,64, mis on 5 sajandiku võrra parem kui aasta tagasi Eesti meistrivõistluste finaalis joostud aeg, aga 7 sajandikku veel kehvem isiklikust rekordist. Seega igati korralik avastart Hannalt. Tegu oli päeva teise tulemusega, kiirem oli vaid klubikaaslane Anete, kes võitis sama jooksu 9,43ga. 200 meetri tulemust meil aga kuulda ei õnnestunudki, tulemusi välja ka ei pandud, seega peame ootama võistluste protokolli.

August osales ainult 60 meetri tõkkejooksus, kuna tal oli väike palavik ja otsustasime 300 meetri jooksust seekord loobuda. Esimene jooks kõrgemate tõketega tuli igati normaalselt välja - tulemuseks 9,20.

tüdrukute B vanuseklassi 60 meetri tõkkejooks

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar