teisipäev, 21. jaanuar 2014

Noorsoo vanuseklassi sportlastel ka hooaeg avatud

Juba sel nädalavahetusel toimuvad Tallinnas Eesti noorsoo ja juunioride vanuseklassi Eesti meistrivõistlused. Meie noorsoo vanuseklassi tegijad treenivad kõik alates sügisest Tallinnas ning oma talvise võistlushooaja avastardi tegid nad täna, kui toimusid Tallinna lahtised meistrivõistlused.

Meeste 60 meetri jooksu võitis Rait finaalis joostud 7,06ga. 200 meetri jooksus tuli aga leppida 1 sajandikulise kaotuse ja teise kohaga, ajaks 22,61. Rait on jooksnud 60 meetrit 6,87ga ja 200 meetrit sisehallis 22,20ga, seda eelmisel talvel. Seega ei olnud tänased tulemused kuigi hiilgavad. Samas oli tegu Raidi avastardiga ning peaaegu alati on ta oma esimestel võistlustel olnud raskustes õige jooksutunnetuse leidmisega. Teisest küljest oli Rait novembris ja detsembris hädas vigastusega ning omad lüngad on kindlasti jäänud ka treeningprotsessi sisse. Loodame, et Rait kosub ja näitab talve jooksul siiski talle iseloomulikku kiirust ja sprindiaegu.

Meeste 60 meetri tõkkejooksus tegi oma hooaja esimese võistluse Ranno, kes läbis distantsi 8,45ga, millega kordas oma isiklikku rekordit.

Meeste 2000 meetri jooksus oli stardis Karl, kes lõpetas ajaga 5.53, mis andis kolmanda koha. Karl ei ole spetsiaalselt valmistunud talviseks võistlushooajaks, aga pika treeningperioodi sisse on hädavajalik mõne võistluse toomine. Varem ei ole Karl sellisel jooksudistantsil startinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar