reede, 17. jaanuar 2014

Eesti A ja B vanuseklassi meistrivõistlused

Homme ja ülehomme selgitatakse Tallinnas, Lasnamäe kergejõustikuhallis välja Eesti meistrid A ja B vanuseklassides. Meie esindajad nendel võistlustel on Hanna, Liisbet, Laura ja Jan. August jääb haiguse tõttu võistlustest eemale.

Liisbet osaleb laupäeval kõrgushüppes ja pühapäeval 60 meetri tõkkejooksus ja 200 meetri jooksus. Suurimad lootused on seotud mõistagi kõrgushüppega, kus Liisbet on kindlasti valmis sekkuma kõrgesse mängu. Medali eest võitlemiseks tuleb tõenäoliselt hüpata siiski isiklik rekord. Liisbeti kiiruslik vorm on praegu aga suurepärane, seetõttu on mul eriti kahju, et ta ei saa joosta 60 meetri jooksu, kuna see on vahetult enne kõrgushüpet. Neljapäeval jooksis Liisbet 30 meetri jooksus isikliku rekordi 3,69. Nii et ka 200 meetri jooksus on ta valmis heaks tulemuseks.

Hanna osaleb laupäeval 60 meetri jooksus ja pühapäeval 60 meetri tõkkejooksus ja kaugushüppes. Avapäeval toimuv 60 meetri jooks on talle peamiselt lahtijooksmiseks teiseks võistluspäevaks. 60 meetri tõkkejooksu tase on praegu väga tugev ja ühtlane, seega jääme ootama, milleks Hanna on võimeline. Kaugushüppes on ta tänavu kirja saanud isiklikku rekordit tähistava 5.03. Ainus mure on see, et kaugushüpe toimub vahetult pärast 60 meetri tõkkejooksu finaali ja õhku jääb seega küsimus, kuidas Hanna jaksab hüpata, eeldades, et ta tõkkefinaali pääseb.

Laura näitas neljapäeval, et tema kiiruslik vorm on selle talve parimas seisus. Seega jään temalt ootama isikliku rekordi parandamist. Avapäeval osaleb ta 60 meetri jooksus ja teisel päeval 200 meetri jooksus. 

Jan osaleb noormeeste A vanuseklassi 60 meetri jooksus ja teisel päeval ka 300 meetri jooksus. Tema äsjajoostud isiklik rekord 30 meetri jooksus (3,21) annab alust loota isikliku rekordi parandamist. Finaali pääsemiseks tuleb seda aga tublisti parandada. Ootame, mida Jan suudab.

Väljasõit on mõlemal päeval kell 9.00 Spordihalli eest! Kaasa Altiuse võistlusvorm!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar