reede, 8. veebruar 2013

Võistlustihe nädalavahetus

Tihe võistlusnädal saab jätku homme ja ülehomme Tallinnas, kui laupäeval toimub TV10 olümpiastarti II vabariiklik etapp ning pühapäeval toimuvad samas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti talvised klubide karikavõistlused.

Homme asuvad võistlustulle vanemate tüdrukute arvestuses Hanna ja Kristi M. Hanna osaleb nii tõkkejooksus kui ka kaugushüppes. Kristi ainult kaugushüppes. Nooremaid tüdrukuid on sel korral stardis lausa kolm. Elisa osaleb tõkkejooksus ning kõrgushüppes. Ethel ainult tõkkejooksus ja Anett Maria ainult kõrgushüppes. Väljasõit toimub homme kell 9.30 Spordihalli eest Riia maantee ääres. Elisa, Ethel ja Anett Maria peavad kohapeal tasuma ka osavõtumaksu 2 eurot ühe ala kohta. Hanna ja Kristi esindavad oma kooli ja osavõtutasu maksma ei pea.

Pühapäeval klubide karikavõistlustel asuvad meie omadest starti Karl, kes esindab klubi 1500 meetri jooksus ja Jarmo, kes osaleb 4x200m teatejooksus. Rait jätab võistluse vahele tervislikel põhjustel ja loodab võistlustules olla juba järgmisel nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel. Väljasõit kell 10.00 Spordihalli eest pühapäeval.

Sk Altiuse meeskond näeb välja selline:
60m Timo Tiismaa
60m tõkkejooks Rauno Kirschbaum
400m Risto Kaljund
1500m Karl Mäe
kaugushüpe ja kolmikhüpe Erik Jagor
teivashüpe Henry Hoolma
kõrgushüpe Romet Mihkels
kuulitõuge on veel lahtine, kuna klubi esinumber Raido Kalbach vigastas ennast ja jääb võistluselt kõrvale. Asendaja selgub homse päeva jooksul.
4x200m teatejooks Timo,Erik, Rauno, Jarmo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar