pühapäev, 24. veebruar 2013

Uue nädala võistlused

Veebruari kuu viimane nädal toob meile kaks võistlust. Võistlushooaeg hakkab tasapisi lõpupoole jõudma, ent järelejäänud võistlustest ootame sellegipoolest häid tulemusi ja isiklikke rekordeid.

Kiirjooksupäev

Nädala esimene võistlus toimub kolmapäeval Rakveres, kus toimub traditsiooniline kiirjooksupäev. Võistlusformaat on nendel võistlustel huvitav. Joostakse 60 meetrit nagu ikka ning seejärel ühekaupa 40 meetrit lendlähtest. Ajad liidetakse kokku, saadakse 100 meetri aeg, mida võiks suvel juba reaalselt ka püüdma hakata. Lisaks on kavas 60 meetri tõkkejooksud kõikidele vanuseklassidele. Jooksurada on Rakvere spordihoones väga kiire, nii et alust häid tulemusi oodata on igati olemas.

Rakveres võistleb Rait, kes üritab veelkord joosta väga head tulemust 60 meetri jooksus. Motivatsiooni lisavad kaks argumenti. Rait on selle talvise võistlushooaja meeste 60 meetri edetabelis oma ajaga 6,87 kolmandal kohal, ent esikoht on vaid 3 sajandiku kaugusel! Võimalus tõusta hooaja parima aja omanikuks lisab kindlasti motivatsiooni. Teine eesmärk nendel võistlustel võiks olla võistluse rekordi püstitamine. Kõige kiiremini on nendel võistlusel jooksnud aga just Sk Altiuse sprinter Kristjan Reinaru, kes 2007.aastal jooksis juuniori klassis välja suurepärase aja 10,73 (60m 6,97 ja 40m lendlähtest 3,76). Kaasa teeb Jarmo nii tavasprindis kui ka tõkkejooksus. Eesmärgiks isikliku rekordi püstitamine vähemalt 60 meetri jooksus. 

A vanuseklassis teevad kaasa Jaagup ja Kristjan. Mõlemad tavasprindis. Eesmärgiks samuti isiklike rekordite uuendamine 60 meetri jooksus.

B vanuseklassis teevad kaasa Hanna, Laura ja August. Laura võistleb tavasprindis ja temalt võib oodata samuti väga head aega 60 meetri jooksus, sest viimastel treeningutel on ta näidanud väga head kiiruslikku vormi. Hanna ja August osalevad lisaks tavasprindile ka tõkkejooksudes. Loodame, et nad suudavad tõkkesprindis näidata korralikke tulemusi ja võibolla õnnestub ka isiklikest rekorditest sajandikke maha joosta. Hanna on nendel võistlustel ka varem osalenud. 2 aastat tagasi tegi ta kaasa B klassi arvestuses siis veel C klassi võistlejana ning tegi seda väga edukalt. Tookord saavutas Hanna viienda koha 100 meetri ajaga 14,29 (60m jooks 9,00 ja 40m lendlähtest 5,29). Samal võistlusel kuulusid meie tüdrukutele aga lisaks ka lausa esimene ja kolmas koht, kui võidu võttis siis Brigita 12,96ga (8,29+4,67) ning Inger oli kolmas 13,57ga (8,66+4,91).

Väljasõit võistlustele toimub kolmapäeval spordihalli eest Riia maantee ääres kell 12.00. Võistlused algavad kell 16.00 60 meetri jooksudega. Tõkkejooksud algavad orienteeruvalt kell 17.30.


TV10 olümpiastarti

Nädala teine võistlus toimub reedel, 1.märtsil meie kergejõustikuhallis Pärnus, kui toimub III TV10 olümpiastarti Pärnumaa etapp. Tegu on selle talve viimase etapiga, neljas etapp toimub juba maikuus.

Seekord võistlevad vanemad poisid ja tüdrukud kõrgushüppes ja kuulitõukes. Nende sünniaastad on 1999-2000. Noorematel poistel on kavas kaugus ja teivashüpe. Sünniaastad 2001 ja nooremad. Noorematel tüdrukutel seekord ühtegi ala paraku kavas ei ole. Osavõtunormid, et pääseda vabariiklikule etapile 9.märtsil Tartus:
vanemad tüdrukud kõrgushüpe 1.40 ja kuulitõuge 8.50
vanemad poisid kõrgushüpe 1.55 ja kuulitõuge 10.48
nooremad poisid kaugushüpe 4.40 ja teivashüpe 2.10

Täpsed kellaajad reedese võistluse kohta teatan esimesel võimalusel uue nädala alguses. Selge on see, et reedel, 1.märtsil trenne ei toimu!!! 



NB!!! 

Palun lapsevanematel üle kontrollida Spordikooli õppemaksu tasumine! Praeguseks hetkeks peab olema tasutud õppemaks september-veebruar!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar