kolmapäev, 27. veebruar 2013

Kiirjooksupäev

Täna käisime võistlemas Rakveres. Kaasas olnud 7 sportlast jõudsid kõik autasustamisele 3 parema sekka, kusjuures mitte ühtegi kolmandat kohta me ei saanudki!!!

Kõige oodatum oli meesjuunioride jooks, kus Rait läks püüdma hooaja viimaselt võistluselt veel head aega. Kahjuks ei tulnud 60 meetri jooks väga hästi välja. Alavõit tuli ajaga 6,99. Et kiirus on aga endiselt väga hea, näitas 40 meetri lendlähtega jooks, kus aeg 3,75 on väga kõrgest klassist aeg! Kokku tuli 100 meetri ajaks 10,74, mis tõi mõistagi esikoha. Sellel alal tuli meile kaksikvõit, sest Jarmo oli kokkuvõttes teine 11,26 sekundiga. 60 meetri jooksus sai ta ajaks 7,26. Isiklik rekord jäi 2 sajandiku kaugusele. 40 meetri jooksus tuli aeg 4,00, mis oli paremuselt päeva teine aeg.

Kaksikvõit tuli meile ka noormeeste A vanuseklassis, kus Jaagup napsas esikoha 11,71 sekundiga. 60meetri jooksus tuli aeg 7,54, mis ei olnud väga õnnestunud tulemus. 4,17 lendlähtega jooksust oli märksa parem resultaat. Üldiselt võib tõdeda, et vormi tipp oli Jaagupil siiski jaanuaris. Teise koha tõi sellelt distantsilt Kristjan, kes sai üldajaks 12,08 (7,73 + 4,35).

Poiste B jooksus jooksis August välja aja 8,06, parandades isiklikku rekordit 2 sajandiku võrra. 40 meetri lendlähtega jooksus tuli aeg 4,63. Kokku aeg 12,69.

Tüdrukute B vanuseklassis tõi üldvõidu Laura, kes 60meetri jooksu lõpetas teisena 8,52ga. Rekordi kordamisest jäi lahutama vaid 1 sajandik. Väga tugeva jooksu tegi Laura aga just 40 meetri distantsil, kui sai ajaks 4,89. Seal edestas ta järgmist 6 sajandikuga ja nii tuli ka 100 meetri arvestuses üldvõit! Koguaeg oli 13,41. Olgu lihtsalt mainitud, et möödunud suvel oleks selline 100 meetri aeg andnud Eesti B vanuseklassi meistrivõistluste finaalis väga kõrge neljanda koha!
Kõige napimalt jäi kolme parema seast välja Hanna, kes 13,69ga oli neljas. Kolmandale kohale kaotas ta vaid 1 sajandikuga. 60 meetri aeg oli 8,68 ja 40 meetri aeg 5,01. 

60 meetri tõkkejooksudes tegid kaasa August ja Hanna. August jooksis välja aja 9,30 sekundit, mis on täpselt võrdne tema rekordiga, mille ta jooksis Eesti talvistel B vanuseklassi meistrivõistlustel. See aeg tõi täna teise koha.
Hanna võttis aga alavõidu tüdrukute B 60 meetri tõkkejooksus 9,78ga. Jooksu juhtis Hanna võrdlemisi kindlalt, ent jooksis viimasesse tõkkesse kõvasti sisse, komistas, ent suutis viimased meetrid siiski ära joosta. 2 sajandiku kaugusele jäi konkurent. 

Videonurgas on saadaval ka mõned tänased videod, ent vabandan juba ette üsna nigela kvaliteedi pärast, sest Rakvere spordihoones ei ole võimalik väga sportlaste etteasteid filmida kitsaste olude tõttu.


 Tüdrukute B vanuseklassi sprindi võit kuulus Laurale

 Meesjuunioride kaksikvõidu tõid meile Rait ja Jarmo

 Poiste A vanuseklassi kaksikvõidu tõid meile Jaagup ja Kristjan

 Veelkord meesjuunioride sprindi parimad Rait ja Jarmo

 Kui tõkkejooksjad Hanna ja August veel oma tõkkejooksuks valmistusid, näitasid tavasprindi parimad oma medalisaaki: Jaagup, Kristjan, Rait, Jarmo ja Laura

 Päeva kõige kiiremad mehed

Tüdrukute B vanuseklassi parimad tõkkejooksjad, kõige keskel Hanna, kes napsas esikoha

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar