kolmapäev, 6. veebruar 2013

Tihe nädal saab jätku

Eile Tartus lastevõistluse raames näitasid head minekut nii Ethel kui Elisa. Ethel jooksis 60 meetri eeljooksus välja isikliku rekordi 8,78 ning pääses sellega teisena finaali. Finaalis Ethel stardis komistas, ent suutis siiski jooksu jätkata ning lõpetaski teisena. Kaugushüppes püstitas ta aga väga uhke uue isikliku rekordi, kui hüppas teisel katsel 4.60, mis tõi talle alavõidu. 
Elisa võistles nooremate tüdrukute arvestuses ning napsas samuti kaks medalit. 60 meetri jooksu ta võitis 9,32 sekundiga, edestades teist kohta vaid sajandikuga. Kaugushüppes tuli parimal katsel 4.14, mis andis teise koha!

Põhivõistluse raames oli meil stardis Rait, kes 60 meetri eeljooksu lõpetas teisena ajaga 6,94, mis viis ka finaali. Seal ta aga starti ei läinud tervislikel põhjustel. Loodame, et pühapäeval klubide karikavõistlustel on kõik okei. Ise osalesin ma meeste kõrgushüppes, kus tulemuseks tuli 2.05, mis andis kolmanda koha. 

Kõik eilse põhivõistluse tulemused on siin: TULEMUSED

Täna aga sõidame juba Tallinna, kus võistlustulle asuvad Jaagup, Kristjan ja Hanna. Poisid jooksevad tänavu esimest korda 200 meetri jooksu ning Hanna osaleb taas 60 meetri tõkkejooksus.

Laupäeval sõidame Tallinna TV10 olümpiastardi vabariiklikule etapile ning pühapäeval uuesti Tallinna Eesti klubidekarikavõistlustele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar